Warm by Bauwerk Plank

Filteren op
Warm by Bauwerk Plank Cappuccino Warm by Bauwerk Plank Cappuccino
Beperkte speciale aanbieding
€ 78,26 (incl. btw) € 86,95
De plankenvloer Cappuccino van Warm is een twee-laags parketvloer met een formaat van 1700 x 150 x 9,5 mm. De vloer is afgewerkt met een invisible ultramatte laklaag dit zorgt voor een onbehandelde look. De...
Warm by Bauwerk Plank Caramel Macchiato Warm by Bauwerk Plank Caramel Macchiato
Beperkte speciale aanbieding
€ 74,66 (incl. btw) € 82,95
De plankenvloer Caramel Macchiato van Warm is een twee-laags parketvloer met een formaat van 1700 x 150 x 9,5 mm. De vloer is naturel geolied dat zorgt voor een natuurlijke look. De eikenhouten toplaag heeft een dikte...
Warm by Bauwerk Plank Caffé Mocha Warm by Bauwerk Plank Caffé Mocha
Beperkte speciale aanbieding
€ 82,76 (incl. btw) € 91,95
De plankenvloer Caffé Mocha van Warm is een twee-laags parketvloer met een formaat van 1700 x 150 x 9,5 mm. De vloer is geschuurd, gebeitst en invisible gelakt. De eikenhouten toplaag heeft een dikte van 2,5 mm. De...
Warm by Bauwerk Plank Latte Macchiato Warm by Bauwerk Plank Latte Macchiato
Beperkte speciale aanbieding
€ 80,96 (incl. btw) € 89,95
De plankenvloer Latte Macchiato van Warm is een twee-laags parketvloer met een formaat van 1700 x 150 x 9,5 mm. De vloer is afgewerkt met een invisible ultramatte laklaag in de lakkleur ‘’witte look’’. De eikenhouten...

Warm by Bauwerk Plank: Tijdloze Elegantie en Duurzaamheid

Een houten planken vloer is een van de oudste en meest klassieke vloerbedekkingen, maar tegelijkertijd heeft het een moderne uitstraling die krachtig is in zijn eenvoud en absoluut tijdloos. Dit maakt de houten plankenvloer het meest bekende en meest toegepaste legpatroon voor parketvloeren. De planken parketvloeren collectie van Warm, geproduceerd door Bauwerk, belichaamt deze tijdloze elegantie en combineert het met duurzaamheid en functionaliteit.

Kenmerken van Warm by Bauwerk Plank Houten Vloeren:

Geschikt voor Elke Ruimte: De planken parketvloeren van Warm zijn geschikt voor elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs de keuken. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal voor verschillende interieurstijlen.

Speciaal Ontwikkeld voor Vloerverwarming: Warm vloeren zijn dun gelaagde vloerdelen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Door hun dunne structuur hebben ze een snellere opwarmtijd, waardoor ze efficiënter gebruikmaken van de warmtebron.

Eikenhouten Toplaag: De toplaag van de Warm vloeren is gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Dit duurzame en tijdloze materiaal biedt niet alleen een prachtige natuurlijke uitstraling, maar is ook hard en bestand tegen dagelijks gebruik.

Verscheidenheid aan Kleuren: De collectie biedt keuze uit vier verschillende kleuren, variërend van een onbehandelde look tot een licht gerookte uitstraling. Hierdoor is er voor elke smaak en sfeer een passende plankenvloer beschikbaar.

Unieke Afwerking: Drie van de vloeren zijn afgewerkt met een unieke 'invisible' ultramatte lak, die zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling terwijl de vloer toch beschermd is tegen beschadigingen en slijtage. Daarnaast is er een mooie, warme naturel geoliede vloer beschikbaar voor wie de voorkeur geeft aan een levendige uitstraling.

Waarom Kiezen voor Warm by Bauwerk Plank Houten Vloeren?

Tijdloze Elegantie: Met hun klassieke plankenpatroon en hoogwaardige eikenhouten toplaag bieden de Warm vloeren een tijdloze elegantie die past bij elke interieurstijl.

Duurzaamheid en Functionaliteit: De combinatie van duurzame materialen en speciale ontwikkeling voor vloerverwarming maakt de Warm vloeren zowel duurzaam als functioneel voor dagelijks gebruik.

Veelzijdigheid in Kleurkeuze: Met vier verschillende kleuren om uit te kiezen, is er voor elke smaak en voorkeur een geschikte optie beschikbaar in de collectie.

Unieke Afwerkingsopties: De ultramatte lakafwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder in te leveren op duurzaamheid en onderhoudsgemak, terwijl de geoliede vloer een levendige en warme look biedt.

Kies voor Warm by Bauwerk Plank en breng tijdloze elegantie, duurzaamheid en warmte in uw huis met een prachtige houten planken vloer die generaties lang meegaat.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen