Natural Life Dry-back Tegel

Filteren op

Natural Life Dry-back Tegel is een hoogwaardige PVC-vloer die de uitstraling van traditionele tegels combineert met de voordelen van moderne PVC-technologie. Met een dikte van 2 mm en een pakket dat een oppervlakte van 5,580 m2 bedekt, biedt deze vloer voldoende materiaal om grote ruimtes te voorzien van een duurzame en aantrekkelijke vloerbedekking.

De tegels hebben een afmeting van 62 x 45 cm en worden geleverd in pakketten met 20 stuks. Dit zorgt voor een efficiënte installatie en maakt het gemakkelijk om snel grote oppervlakken te bedekken.

Met een Class 33 classificatie voor zwaar commercieel gebruik is de Natural Life Dry-back Tegel ideaal voor drukke omgevingen zoals winkels, kantoren en openbare gebouwen. Deze vloer is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief verkeer en langdurig gebruik, waardoor hij uitermate geschikt is voor commerciële toepassingen.

Hoewel de tegels de uitstraling van echte tegels nabootsen, zijn ze veel gemakkelijker te onderhouden. Met een glad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is, is deze vloer perfect voor ruimtes waar hygiëne en onderhoudsgemak belangrijk zijn.

Bovendien zorgt de afwezigheid van een V-groef ervoor dat de tegels een strak en naadloos uiterlijk hebben, waardoor een moderne en minimalistische uitstraling wordt gecreëerd.

Met 20 tegels per pakket biedt Natural Life Dry-back Tegel een kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor het bekleden van grote oppervlakken. Of het nu gaat om een ​​commerciële ruimte of een woonkamer, deze vloer combineert duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende toepassingen.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen