Meister Lindura HD 400-270 ultramat gelakt

Filteren op

Meister Lindura HD 400-270 ultramat gelakt: Robuustheid en Natuurlijke Uitstraling in Perfecte Harmonie

De Meister Lindura HD 400-270 ultramat gelakte vloer uit de Lindura HD400-270 collectie biedt een combinatie van duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Met een lengte van 2200 mm, een breedte van 270 mm en een dikte van 11 mm vormen deze vloerdelen een solide basis voor elke ruimte. De ultramat gelakte finish dringt diep door in elke houtporie, waardoor de planken niet alleen een chique uitstraling krijgen, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn, bestand zijn tegen vlekken en microkrassen en geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Belangrijkste Kenmerken:

Collectie: Lindura HD400-270: De Lindura HD400-270 collectie staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, en de Meister Lindura HD 400-270 ultramat gelakte vloer vormt daar geen uitzondering op.

Robuustheid: De bijzondere productopbouw van Lindura maakt het buitengewoon robuust, waardoor het geschikt is voor veelgebruikte woon- en commerciële ruimtes.

Ultramat Gelakte Finish: De ultramat gelakte finish dringt diep door in elke houtporie, waardoor de planken een natuurlijke en chique uitstraling krijgen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen vlekken en microkrassen.

Verbindingssystemen: De vloer is voorzien van het Masterclic Plus en Fold-down-systeem, waardoor de installatie snel en eenvoudig is.

V-groef: De V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg zorgen voor een subtiele accentuering van elke plank, waardoor het natuurlijke karakter van het hout nog meer tot zijn recht komt.

Geschikt voor Vochtige Ruimtes: Dankzij de waterbestendigheid tot 24 uur is de vloer ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Vloerverwarming Geschikt: De vloer is geschikt voor installatie boven vloerverwarmingssystemen, waardoor het comfort in huis wordt verhoogd.

Gebruiksklasse: De gebruiksklasse van de vloer maakt het ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Fabrieksgarantie: Met een garantieperiode van 25 jaar biedt Meister langdurige gemoedsrust voor uw investering in een prachtige vloer.

De Meister Lindura HD 400-270 ultramat gelakte vloer combineert robuustheid, natuurlijke schoonheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor elk huis of commerciële ruimte.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen