Core by Dersimo

Filteren op
Core 93186 Lead Core 93186 Lead
Beperkte speciale aanbieding
€ 65,66 (incl. btw) € 72,95

CORE by DERSIMO staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de wereld van linoleum vloeren. Onze uitgebreide collectie biedt een breed scala aan ontwerpen, kleuren en texturen, waardoor u de perfecte vloer kunt creëren die past bij uw unieke stijl en functionele behoeften.

Linoleumvloeren van CORE by DERSIMO zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen en pigmenten. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook bijzonder duurzaam en veerkrachtig. Dankzij de natuurlijke samenstelling zijn onze vloeren bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens, commerciële ruimtes en openbare gebouwen.

Wat onze linoleumvloeren echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een klassieke marmerlook, een moderne betonuitstraling of een levendig patroon, bij CORE by DERSIMO vindt u de perfecte vloer voor elke ruimte. Onze vloeren kunnen worden geleverd in rollen of tegels, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk oppervlak en gemakkelijk te installeren zijn.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn onze linoleumvloeren ook zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de gladde en naadloze oppervlakken zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met huisdieren, kinderen en mensen met allergieën.

Bij CORE by DERSIMO streven we naar voortdurende innovatie en verbetering van onze producten. Onze linoleumvloeren worden geproduceerd volgens de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteitscontrole, waardoor we een consistente en betrouwbare kwaliteit kunnen garanderen voor al onze klanten.

Of u nu een gezellige woonkamer, een stijlvol kantoor of een drukke winkelruimte wilt transformeren, CORE by DERSIMO linoleumvloeren bieden de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en prestaties. Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van CORE by DERSIMO linoleumvloeren en geef uw ruimte een tijdloze en natuurlijke uitstraling. Met CORE by DERSIMO kiest u voor kwaliteit en stijl die een leven lang meegaat.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen