Natural Life Dry-back Extra Lange Plank

Filteren op

Natural Life Dry-back Extra Lange Plank is een hoogwaardige PVC-vloer die bekend staat om zijn lange en slanke planken, waardoor een elegant en eigentijds uiterlijk wordt gecreëerd. Met een dikte van 2 mm en een pakket dat een oppervlakte van 5,840 m2 bedekt, biedt deze vloer voldoende materiaal voor het bekleden van middelgrote tot grote ruimtes.

De planken hebben een indrukwekkende afmeting van 181,5 x 23 cm en worden geleverd in pakketten met 14 stuks. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte installatie en minimaliseert verspilling van materiaal.

Met een Class 33 classificatie voor zwaar commercieel gebruik is de Natural Life Dry-back Extra Lange Plank ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals winkels, kantoren en horecagelegenheden. De vloer is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief verkeer en langdurig gebruik, waardoor hij geschikt is voor commerciële toepassingen.

De afwezigheid van een V-groef zorgt voor een naadloze afwerking tussen de planken, waardoor een strak en modern uiterlijk ontstaat. Dit geeft de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid en maakt het gemakkelijk om de vloer te combineren met verschillende interieurstijlen.

Hoewel de lange planken de uitstraling van echt hout nabootsen, biedt PVC een aantal voordelen ten opzichte van natuurlijke materialen. De vloer is gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig en duurzaam, waardoor hij ideaal is voor ruimtes waar hygiëne en duurzaamheid belangrijk zijn.

Natural Life Dry-back Extra Lange Plank biedt een combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Met zijn eigentijdse uitstraling en praktische voordelen is deze vloer een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen