Meister LL 250 Eik Dakar 6385

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL2506385

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Eik Dakar 6385 is een prachtige laminaatvloer die zowel stijl als functionaliteit in uw woning brengt. Dit hoogwaardige product van het gerenommeerde merk Meister is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een vloer die een warme, natuurlijke uitstraling heeft, terwijl het ook bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zijn de planken van deze vloer ideaal voor het creëren van een ruimtelijk effect in elke kamer. De dikte van 10 mm zorgt ervoor dat de vloer stevig en duurzaam is, waardoor deze geschikt is voor zowel woningen als lichte commerciële ruimtes. De Eik Dakar heeft een rijke, warme kleur die doet denken aan de schoonheid van natuurlijk hout, waardoor het een uitnodigende en comfortabele sfeer in uw huis bevordert.

De laminaatvloer is eenvoudig te installeren dankzij de 5G Dry-verbinding. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om de planken snel en zonder gedoe te leggen, wat het ideaal maakt voor zowel ervaren klussers als beginners. Elke verpakking bevat 4 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,04 m². Dit maakt het gemakkelijk om een kamer snel en efficiënt te verfraaien met deze stijlvolle vloer.

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Meister LL 250 Eik Dakar is de rondomlopende microvoeg. Deze verfijnde voeg geeft de vloer een naadloze en moderne uitstraling, waardoor de planken als één geheel samenkomen. Bovendien vereenvoudigt deze constructie het onderhoud van de vloer, omdat vuil en stof minder kans krijgen om zich op te hopen in de voegen. Dit resulteert in een vloer die er langer schoon en aantrekkelijk uitziet.

Deze vloer is ook geschikt voor vloerverwarming, wat een extra dimensie van comfort toevoegt aan uw leefruimte. Of het nu gaat om de koude wintermaanden of het creëren van een gezellige sfeer, de Eik Dakar zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl de warmte gelijkmatig door de planken wordt verdeeld.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 250 Eik Dakar ontworpen voor intensief gebruik in huishoudens en lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat deze vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk gezinsleven of een klein kantoor, zonder in te boeten op stijl of comfort. De robuuste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Een van de grootste voordelen van deze vloer is de fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid die Meister biedt, wat u als consument gemoedsrust geeft over uw keuze. Met deze lange garantieperiode kunt u erop vertrouwen dat uw vloer de tand des tijds zal doorstaan en dat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering.

De Meister LL 250 Eik Dakar 6385 is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle keuze die de uitstraling van uw interieur kan transformeren. De warme tinten en de natuurlijke houtstructuur maken het een perfecte vloer voor diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek, en het past prachtig in woonkamers, eetkamers, slaapkamers en kantoorruimtes.

Samenvattend is de Meister LL 250 Eik Dakar 6385 een hoogwaardige laminaatvloer die zowel visueel als praktisch voldoet aan de behoeften van moderne huishoudens. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Transformeer uw leefruimte met de charmante en functionele Meister LL 250 Eik Dakar en geniet van een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL2506385
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.