Meister LL 250 Boereneik natuur 06832

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000906832

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Boereneik natuur 06832 is een prachtige laminaatvloer die perfect aansluit bij de wensen van de moderne huiseigenaar. Dit hoogwaardige product van het gerenommeerde merk Meister combineert een authentieke uitstraling met de functionaliteit die nodig is voor een druk gezinsleven.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm zijn de planken van deze vloer ontworpen om een gevoel van ruimte en elegantie in uw interieur te creëren. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en duurzame vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik. De Boereneik natuur biedt een warme, natuurlijke uitstraling, geïnspireerd door het charmante karakter van authentiek hout. Dit maakt het de ideale keuze voor elk type interieur, of het nu gaat om een landelijke, moderne of klassieke inrichting.

De installatie van de laminaatvloer is eenvoudig dankzij de innovatieve 5G Dry-verbinding. Dit systeem maakt het mogelijk om de planken snel en zonder gedoe te leggen, waardoor het perfect is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met 4 planken per pak, goed voor een totale oppervlakte van 2,04 m², kunt u met gemak een kamer transformeren in een warme en uitnodigende ruimte.

Een opvallend kenmerk van de Meister LL 250 Boereneik is de rondomlopende microvoeg. Deze verfijnde voeg geeft de vloer een moderne uitstraling, waardoor de planken naadloos op elkaar aansluiten. Dit niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het helpt ook om het onderhoud te vereenvoudigen, aangezien vuil en stof minder kans krijgen om zich in de voegen op te hopen. Hierdoor blijft uw vloer er langer schoon en aantrekkelijk uitzien.

De vloer is bovendien geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort in uw woning. Of het nu gaat om de koude wintermaanden of om een gezellige sfeer, de Boereneik natuur zorgt voor een aangename temperatuur, met een gelijkmatige warmteverdeling door de planken.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik in woningen en lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat de Meister LL 250 Boereneik bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een actief huishouden of een klein kantoor, zonder in te boeten op stijl of comfort. De robuuste toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

Een van de grootste voordelen van de Meister LL 250 Boereneik natuur is de fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van dit product, wat u als consument geruststelt over uw keuze. Met deze lange garantieperiode kunt u er zeker van zijn dat uw vloer de tand des tijds doorstaat en dat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering.

De Meister LL 250 Boereneik natuur 06832 is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle keuze die uw interieur kan transformeren. De warme tinten en de natuurlijke uitstraling maken het een perfecte vloer voor diverse interieurstijlen, van modern tot rustiek, en het past prachtig in woonkamers, eetkamers, slaapkamers en kantoorruimtes.

Kortom, de Meister LL 250 Boereneik natuur 06832 is een hoogwaardige laminaatvloer die zowel visueel als praktisch voldoet aan de behoeften van moderne huishoudens. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Transformeer uw leefruimte met de charmante en functionele Meister LL 250 Boereneik natuur en geniet van een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000906832
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.