Meister LL 250 Eik witgrijs 6277

Merk:

Meister LL 250 is een indrukwekkende lange plank binnen de MeisterDesign laminaatvloeren. Deze vloer beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is, met gebruiksklasse 23-32, ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, wat de vloer watervast maakt (24 uur volgens NALFA). Hierdoor kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak, bekend als Diamond Pro, en het antistatische decorpapier completeren de technische voordelen van deze laminaatvloer.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL2506277

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 250 Eik witgrijs 6277 is een prachtige laminaatvloer die stijl en functionaliteit naadloos combineert. Dit hoogwaardige product van het gerenommeerde merk Meister is ontworpen om een eigentijdse uitstraling te geven aan elke ruimte in uw huis, terwijl het ook voldoet aan de eisen van een druk gezinsleven.

Met een lengte van 2.052 mm en een breedte van 248 mm is deze vloer perfect om een gevoel van ruimte en openheid te creëren. De dikte van 10 mm zorgt voor een stevige en duurzame constructie, wat betekent dat deze vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage en intensief gebruik. De witte en grijze tinten van de Eik geven de vloer een moderne en frisse uitstraling die prachtig aansluit bij diverse interieurstijlen, van Scandinavisch tot industrieel en alles daartussenin.

De laminaatvloer is uitgerust met een 5G Dry-verbinding, een innovatieve technologie die het leggen van de planken eenvoudig en snel maakt. U kunt de vloer eenvoudig zelf installeren zonder speciaal gereedschap, wat het een ideale keuze maakt voor zowel ervaren klussers als beginners. Elke verpakking bevat 4 planken, wat goed is voor een totale oppervlakte van 2,04 m². Dit maakt het eenvoudig om uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes te voorzien van deze prachtige vloer.

Een van de opvallende kenmerken van de Meister LL 250 Eik witgrijs is de rondomlopende microvoeg. Deze subtiele voeg draagt bij aan een naadloze en uniforme uitstraling, waardoor de planken er samen als één geheel uitzien. Bovendien vergemakkelijkt deze constructie het onderhoud van de vloer, omdat stof en vuil minder snel zich ophopen in de voegen. Dit zorgt ervoor dat uw vloer er langer mooi en verzorgd uitziet.

De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabele en aangename leefomgeving, zelfs in de koudere maanden. De Eik witgrijs is ideaal voor ruimtes zoals woonkamers, keukens en badkamers, waar extra warmte en comfort gewenst zijn. Dankzij de goede warmtegeleiding kunnen de planken de warmte gelijkmatig verdelen, wat zorgt voor een prettige temperatuur in huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 250 Eik witgrijs ontworpen voor intensief gebruik in huishoudens en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de uitdagingen van een druk gezinsleven of een klein kantoor, zonder concessies te doen aan de stijl of het comfort. De duurzame toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

Een van de grootste voordelen van deze vloer is de fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit getuigt van het vertrouwen van Meister in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, wat u als consument gemoedsrust biedt over uw investering. Met deze lange garantieperiode kunt u erop vertrouwen dat uw vloer bestand is tegen de slijtage van het dagelijks leven.

De Meister LL 250 Eik witgrijs 6277 is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle keuze die de uitstraling van uw interieur kan transformeren. De combinatie van lichte kleuren en natuurlijke houtstructuur maakt het de ideale vloer voor diverse interieurstijlen, en het past prachtig in woonkamers, eetkamers, slaapkamers en zelfs kantoorruimtes.

Samenvattend is de Meister LL 250 Eik witgrijs 6277 een hoogwaardige laminaatvloer die zowel visueel als praktisch voldoet aan de behoeften van moderne huishoudens. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Transformeer uw leefruimte met de charmante en functionele Meister LL 250 Eik witgrijs en geniet van een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL2506277
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.