Meister LL 150 Veldeik Licht 6843

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506843

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Veldeik Licht 6843 brengt een prachtige combinatie van verfijning, natuurlijke uitstraling en duurzaamheid in elke ruimte. Deze laminaatvloer uit de exclusieve LL 150-collectie van Meister is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elegante en praktische vloer die jarenlang meegaat. Dankzij de lichte, natuurlijke kleur van het eikenhout creëert de vloer een warme en uitnodigende sfeer, terwijl het technische ontwerp zorgt voor langdurige prestaties en gebruiksgemak.

Met een royale planklengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm, zorgt de Meister LL 150 Veldeik Licht voor een ruimtelijk gevoel in elke kamer. Deze lange planken geven een luxueuze uitstraling, vooral in grotere ruimtes, waar ze de natuurlijke schoonheid van het hout tot hun recht laten komen. De dikte van 8 mm biedt een stevige basis en een comfortabel loopgevoel, ideaal voor zowel woon- als commerciële omgevingen. Een pak van deze vloer bedekt 2,71 m² en bevat 6 planken, waardoor u snel grote oppervlakken kunt installeren met een consistente en naadloze afwerking.

De kleur Veldeik Licht is geïnspireerd op de subtiele, lichte tinten van natuurlijk eikenhout. Deze tinten geven uw interieur een frisse, luchtige uitstraling die perfect past bij moderne, Scandinavische of minimalistische woonstijlen. De licht eikenhouten structuur voegt een tijdloze charme toe aan uw ruimtes, terwijl de zichtbare houtnerf en fijne textuur de vloer een authentiek, rustiek karakter geven. De Meister LL 150 Veldeik Licht is zo ontworpen dat hij de look van echt hout nabootst, maar met alle voordelen van laminaat.

Het innovatieve 5G Dry kliksysteem maakt de installatie van deze vloer niet alleen eenvoudig, maar ook waterbestendig. Het systeem zorgt voor een stevige, veilige verbinding tussen de planken zonder dat er lijm nodig is, wat het proces snel en probleemloos maakt. Bovendien maakt deze technologie de vloer zeer geschikt voor ruimtes waar vocht een rol speelt, zoals keukens of badkamers, dankzij de verhoogde waterbestendigheid van de verbindingen.

Wat deze vloer nog specialer maakt, is de rondomlopende V-voeg. Deze voeg aan alle zijden van de planken accentueert de lengte en breedte van de vloer, waardoor een natuurlijk plankeneffect ontstaat. De V-voeg creëert een verfijnde, visuele scheiding tussen de planken, wat de vloer een ruimtelijk gevoel en een verfijnde uitstraling geeft. Dit detail benadrukt de authenticiteit van de houtlook en zorgt voor een luxueuze afwerking in elke ruimte.

Een ander belangrijk voordeel van de Meister LL 150 Veldeik Licht is de geschiktheid voor vloerverwarming. Deze vloer is perfect compatibel met vloerverwarmingssystemen, waardoor uw huis niet alleen stijlvol is, maar ook warm en comfortabel. De goede thermische geleiding van de vloer zorgt voor een efficiënte warmteverdeling, waardoor het energieverbruik wordt geminimaliseerd en het comfort wordt gemaximaliseerd.

Dankzij de gebruiksklasse 23 - 32 is de Meister LL 150 Veldeik Licht perfect geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen dagelijkse slijtage in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens, gangen en kantoren. Of u nu te maken hebt met kinderen, huisdieren of een druk huishouden, deze vloer biedt de duurzaamheid die u nodig heeft zonder in te boeten op stijl.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar bent u verzekerd van een vloer die ontworpen is om lang mee te gaan. Deze lange garantietermijn onderstreept de kwaliteit en duurzaamheid van de Meister LL 150-collectie, zodat u met vertrouwen kunt investeren in een vloer die jarenlang een essentiële rol in uw huis zal spelen.

Kortom, de Meister LL 150 Veldeik Licht 6843 is de perfecte keuze voor wie een vloer wil die schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Deze lichte eiken vloer voegt een moderne, frisse sfeer toe aan elke ruimte, terwijl het technische ontwerp zorgt voor eenvoudige installatie, vloerverwarmingscompatibiliteit en een lange levensduur. Met zijn natuurlijke uitstraling en hoogwaardige afwerking is deze vloer een tijdloze toevoeging aan elk interieur, of het nu een woonhuis of een commerciële ruimte betreft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506843
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.