Meister LL 150 Eik gebarsten licht 6258

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506258

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Gebarsten Licht 6258 is een vloer die moeiteloos de schoonheid van natuurlijk hout combineert met de technische voordelen van modern laminaat. Deze vloer uit de LL 150-collectie van Meister heeft een elegante, lichte kleur die perfect past in uiteenlopende interieurstijlen, van modern tot landelijk. Het ontwerp is geïnspireerd op de authentieke uitstraling van eikenhout, waarbij de subtiele gebarsten structuur een unieke en rustieke charme toevoegt. Deze vloer brengt warmte, karakter en tijdloosheid in elke ruimte, terwijl hij ook duurzaam en praktisch is.

De royale plankafmetingen van 2 052 mm lengte en 220 mm breedte zorgen voor een indrukwekkend effect in grotere ruimtes. Het geeft de vloer een majestueuze, open uitstraling, waardoor kamers groter en ruimtelijker aanvoelen. Met een dikte van 8 mm biedt de Meister LL 150 niet alleen een stevige ondergrond, maar ook een comfortabele loopervaring. De inhoud per pak bedraagt 2,71 m² en bevat 6 planken, wat het installeren van deze vloer efficiënt en eenvoudig maakt.

De kleur Eik Gebarsten Licht geeft de vloer een unieke uitstraling met een verweerde, natuurlijke look. Het lichte eikenhout met subtiele barstpatronen creëert een speelse textuur die het hout een authentiek, doorleefd karakter geeft. Dit maakt het een ideale keuze voor wie houdt van een vloer met een natuurlijk, robuust en toch fris uiterlijk. Het lichte kleurenschema voegt licht toe aan elke kamer, terwijl het speelse patroon de aandacht trekt zonder de ruimte te overheersen.

Het 5G Dry kliksysteem van Meister maakt de installatie van deze vloer bijzonder eenvoudig. Dit innovatieve systeem zorgt voor een snelle en naadloze plaatsing van de planken, zonder dat er lijm nodig is. Bovendien is het systeem waterbestendig, wat de Meister LL 150 Eik Gebarsten Licht geschikt maakt voor vochtige ruimtes zoals keukens of badkamers. De vloer kan eenvoudig worden gelegd en biedt een stevige verbinding die bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Een bijzonder kenmerk van deze vloer is de rondomlopende V-voeg, wat betekent dat er aan alle zijden van elke plank een subtiele groef zit. Deze V-voeg zorgt voor een optische scheiding tussen de planken, wat de vloer een natuurlijke uitstraling geeft, vergelijkbaar met echte houten planken. Dit zorgt voor extra diepte en dynamiek in het vloeroppervlak en versterkt het karakter van de vloer, waardoor hij perfect in balans is tussen modern en klassiek.

Een van de grootste voordelen van de Meister LL 150 Eik Gebarsten Licht is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook comfortabel. Dankzij de goede warmtegeleiding van het laminaat kunt u genieten van een aangename warmte, gelijkmatig verdeeld door de ruimte. Dit is een ideale oplossing voor moderne woningen waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Met een gebruiksklasse 23 - 32 is deze vloer uiterst veelzijdig en geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Of het nu gaat om een druk gezin met kinderen en huisdieren, of een professionele omgeving zoals een kantoor of winkel, de Meister LL 150 biedt uitstekende prestaties en een lange levensduur. Deze vloer kan tegen een stootje en behoudt zijn schoonheid, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Daarnaast biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer. Dit onderstreept de duurzaamheid en kwaliteit van de vloer en geeft u de gemoedsrust dat u kiest voor een vloer die jarenlang meegaat zonder in te boeten aan stijl of functionaliteit.

Kortom, de Meister LL 150 Eik Gebarsten Licht 6258 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van natuurlijke schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn lichte, rustieke uitstraling en robuuste afwerking past deze vloer moeiteloos in elke woon- of werkruimte. Dankzij de hoogwaardige materialen, het eenvoudige kliksysteem en de compatibiliteit met vloerverwarming biedt deze vloer alles wat u nodig heeft voor een tijdloos en stijlvol interieur.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506258
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.