Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506439

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439 is een vloer die vakmanschap en natuurlijke schoonheid perfect combineert. Als onderdeel van de prestigieuze LL 150-collectie van Meister, biedt deze laminaatvloer niet alleen een robuuste en authentieke houtlook, maar ook de technische verfijning die je verwacht van een hoogwaardige vloer. Deze vloer is ontworpen om elke ruimte een warme, rustieke uitstraling te geven, terwijl hij bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Wat deze vloer bijzonder maakt, zijn de extra lange planken met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm. Dit royale formaat zorgt voor een elegant en ruimtelijk effect in elke kamer, ideaal voor zowel grote als kleinere ruimtes. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige, solide vloer die niet alleen bestand is tegen dagelijkse slijtage, maar ook comfortabel aanvoelt. Met een pakinhoud van 2,71 m², bestaande uit 6 planken, is het eenvoudig om grote oppervlakken snel en efficiënt te bekleden.

De natuurlijke schoonheid van deze vloer wordt versterkt door het ontwerp, geïnspireerd op de karaktervolle textuur van eikenhout met subtiele barsten en diepe kleurnuances. De kleur Gebarsten Terra geeft de vloer een warme, aardse uitstraling die perfect past bij zowel moderne als traditionele interieurstijlen. De authentieke houtnerf en de fijne details zorgen ervoor dat deze vloer bijna niet te onderscheiden is van echt hout, wat hem een tijdloze en verfijnde look geeft.

De Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439 is voorzien van het innovatieve 5G Dry kliksysteem, dat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Dit systeem maakt het mogelijk de planken zonder lijm in elkaar te klikken, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een stevige en waterbestendige verbinding. Dankzij deze technologie is de vloer uitstekend bestand tegen vocht, waardoor hij ook geschikt is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Een ander belangrijk kenmerk van deze vloer is de rondomlopende V-voeg. Deze subtiele voeg aan alle vier de zijden van elke plank creëert een visueel aantrekkelijk plankeneffect, wat de vloer een natuurlijke en ruimtelijke uitstraling geeft. De voegen benadrukken de lengte van de planken en zorgen voor een extra dimensie in het vloeroppervlak, wat bijdraagt aan een luxe en verfijnde sfeer.

De vloerverwarmingsgeschiktheid van deze vloer maakt hem perfect voor moderne woningen die gebruik maken van vloerverwarming. De Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439 biedt uitstekende thermische geleiding, wat betekent dat de warmte gelijkmatig door de kamer wordt verspreid, waardoor uw wooncomfort aanzienlijk wordt verhoogd.

Dankzij de gebruiksklasse 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik. Dit maakt hem ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens, gangen en zelfs kantoren. De vloer is ontworpen om intensief dagelijks gebruik te weerstaan zonder in te boeten aan schoonheid of duurzaamheid.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar kunt u erop vertrouwen dat de Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439 een duurzame keuze is voor de lange termijn. Deze garantie benadrukt de hoge kwaliteit en het vakmanschap waarmee de vloer is gemaakt, zodat u jarenlang kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en het comfort die deze vloer biedt.

Kortom, de Meister LL 150 Eik Gebarsten Terra 6439 is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer die de charme van rustiek hout combineert met moderne technologie. Het is een prachtige aanvulling op elk interieur, met een tijdloze uitstraling en ongeëvenaarde duurzaamheid. Voeg warmte, karakter en luxe toe aan uw huis met deze hoogwaardige vloer, die garant staat voor jarenlang comfort en stijl.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506439
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.