Meister LL 150 S Eik Nova 6413

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506413S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Nova 6413 is een meesterlijke combinatie van esthetiek en functionaliteit, ontworpen voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die de natuurlijke schoonheid van eikenhout perfect weet vast te leggen. Deze vloer biedt een luxueuze uitstraling die naadloos aansluit bij zowel moderne als klassieke interieurs, waardoor elke ruimte in uw huis een warme en uitnodigende ambiance krijgt.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt elke plank een royale afmeting, die zorgt voor een harmonieuze en open uitstraling. De dikte van 10 mm garandeert een solide constructie, waardoor deze vloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook robuust en duurzaam. In elke verpakking zitten 5 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,257 m², wat deze vloer ideaal maakt voor zowel kleine als grote ruimtes.

Een van de opvallende kenmerken van de Meister LL 150 S Eik Nova is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Deze technologie vermindert het geluid van voetstappen en andere geluiden, wat bijdraagt aan een rustige en serene woonomgeving. Dit is vooral voordelig in appartementen of drukke huishoudens waar stilte en comfort gewenst zijn.

De vloer is uitgerust met het gebruiksvriendelijke 5G Dry verbindingssysteem, wat de installatie een fluitje van een cent maakt. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om de planken eenvoudig in elkaar te klikken zonder het gebruik van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de vloer snel en efficiënt kan worden gelegd.

De rondomlopende V-voeg draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht van de vloer. Deze voeg creëert een gevoel van diepte en ruimte, waardoor de natuurlijke kenmerken van het eikenhout nog meer tot uiting komen. De mooie, warme tinten van de Eik Nova voegen karakter toe aan uw interieur en kunnen eenvoudig worden gecombineerd met diverse meubels en accessoires.

Bovendien is de Meister LL 150 S Eik Nova geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename en gelijkmatige temperatuur in uw woning. Dit maakt de vloer perfect voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, keuken en slaapkamers, en biedt het comfort dat je nodig hebt in elk seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik in zowel residentiële als lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw vloer niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam, zelfs in drukbezochte ruimtes.

De fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Meister LL 150 S Eik Nova. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die jarenlang meegaat, met een uitstraling die door de tijd heen niet verliest aan charme en schoonheid.

Samengevat, de Meister LL 150 S Eik Nova 6413 is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, praktische en duurzame laminaatvloer. Creëer een stijlvolle en comfortabele omgeving in uw huis met deze prachtige vloer, die niet alleen een visueel statement maakt, maar ook een waardevolle aanvulling is op uw interieur. Met zijn combinatie van luxe, functionaliteit en tijdloze schoonheid zal deze vloer ongetwijfeld jarenlang een bron van plezier en comfort zijn in uw woning.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506413S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.