Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
M60000806843

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843 is een schitterende laminaatvloer die perfect de natuurlijke schoonheid van eikenhout weet vast te leggen. Deze vloer is ontworpen voor wie een elegante en stijlvolle afwerking zoekt in zijn of haar interieur. Met zijn lichte tinten en subtiele nerven brengt deze vloer een frisse en moderne uitstraling in elke ruimte.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt elke plank een royale afmeting, waardoor de ruimte visueel vergroot en een gevoel van openheid creëert. De dikte van 10 mm draagt bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van de vloer, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 5 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,257 m². Dit maakt de Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843 ideaal voor zowel kleine als grote kamers.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze vloer is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit innovatieve systeem vermindert het geluid van voetstappen, waardoor uw woning rustiger aanvoelt. Dit is bijzonder waardevol in drukke huishoudens of appartementen, waar stilte en comfort van groot belang zijn.

De vloer is uitgerust met het gebruiksvriendelijke 5G Dry verbindingssysteem, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Dit systeem maakt het mogelijk om de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen in elkaar te klikken. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar kunt u ook zelf uw vloer leggen zonder professionele hulp.

De rondomlopende V-voeg geeft de planken een authentieke en elegante uitstraling. Dit detail benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en creëert een gevoel van diepte en karakter. De lichte kleur van de Veldeik Licht 6843 geeft uw interieur een frisse uitstraling en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende meubels en decoratiestijlen.

Deze vloer is ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van een aangename en gelijkmatige temperatuur in uw huis. Dit maakt de Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843 ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of keuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de warmteoverdracht; deze vloer is ontworpen om optimaal te presteren in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de vloer uitstekend geschikt voor intensief gebruik in zowel woningen als lichte commerciële omgevingen. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw vloer er mooi blijft uitzien, zelfs in drukbezochte ruimtes zoals gangen en woonkamers.

Tot slot biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de LL 150 S Veldeik Licht 6843. Deze lange garantieperiode getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer. U investeert in een product dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jarenlang meegaat, met een uitstraling die in de loop der jaren niet verliest aan charme en elegantie.

Kortom, de Meister LL 150 S Veldeik Licht 6843 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, stijlvolle en duurzame laminaatvloer. Met zijn combinatie van functionaliteit, luxe en tijdloze schoonheid zal deze vloer zeker een waardevolle aanvulling zijn op uw woning. Creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw huis met deze prachtige vloer, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor comfort en functionaliteit in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000806843
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.