Meister LL 150 S Eik Gebarsten Terra 6439

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506439S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Gebarsten Terra 6439 is een exquisite laminaatvloer die de schoonheid en warmte van natuurlijk eikenhout naar voren brengt, met een moderne twist. Deze vloer is ontworpen voor diegenen die een stijlvolle en duurzame vloeroplossing zoeken die de essentie van een rustiek interieur combineert met hedendaagse functionaliteit. Het biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook de voordelen van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken van deze vloer royaal van formaat, wat bijdraagt aan een open en luchtige sfeer in uw ruimtes. De dikte van 10 mm zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit, wat essentieel is voor een vloer die geschikt is voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 5 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,257 m², wat perfect is voor zowel woon- als commerciële toepassingen.

Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van de Meister LL 150 S Eik Gebarsten Terra is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem minimaliseert het geluid van voetstappen, wat zorgt voor een rustige en serene omgeving, ideaal voor drukke huishoudens of appartementen waar stilte gewenst is. Hierdoor kunt u met plezier genieten van uw leefruimte zonder hinderlijke geluiden.

De installatie van deze vloer is eenvoudig en efficiënt dankzij het 5G Dry verbindingssysteem. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om de planken moeiteloos in elkaar te klikken, waardoor het gebruik van lijm of andere bevestigingsmiddelen overbodig is. Deze gebruiksvriendelijke aanpak maakt de vloer geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionele installateurs.

Met de rondomlopende V-voeg biedt deze vloer niet alleen een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk, maar creëert het ook een gevoel van diepte en ruimte, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout nog meer tot zijn recht komt. De subtiele kleurtonen en texturen van de Gebarsten Terra geven elke ruimte een warme en uitnodigende uitstraling.

De Eik Gebarsten Terra is bovendien geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een aangenaam gevoel in de wintermaanden. De vloer houdt de warmte vast, waardoor uw huis comfortabel blijft, ongeacht het seizoen. Dit maakt de vloer ideaal voor gebruik in diverse ruimtes, zoals woonkamers, keukens en slaapkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel residentiële als lichte commerciële omgevingen. U kunt er zeker van zijn dat deze vloer bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik, wat bijdraagt aan de langdurige schoonheid en functionaliteit van uw interieur.

De Meister LL 150 S Eik Gebarsten Terra 6439 heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat een indicatie is van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die ontworpen is om jarenlang mee te gaan en er prachtig uit te blijven zien.

Samenvattend is de Meister LL 150 S Eik Gebarsten Terra 6439 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die de schoonheid van natuurlijk eikenhout in een moderne setting brengt. Transformeer uw leefruimte met de tijdloze elegantie van deze vloer en geniet van de combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Deze vloer is niet alleen een praktische keuze voor uw interieur, maar ook een luxe toevoeging die jarenlang plezier en comfort biedt. Creëer een gezellige en warme sfeer in uw huis met de unieke charme van deze prachtige laminaatvloer.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506439S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.