Meister LL 150 Notelaar Amore 6389

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506389

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Notelaar Amore 6389 is een prachtige, hoogwaardige laminaatvloer die de natuurlijke elegantie van notenhout perfect nabootst. Deze vloer uit de LL 150-collectie van Meister straalt luxe en warmte uit, dankzij de diepe, rijke tinten en het verfijnde patroon van notelaar. De houtnerfstructuur is tot in de kleinste details weergegeven, wat zorgt voor een authentieke en stijlvolle uitstraling. Ideaal voor wie zijn interieur een warme en klassieke uitstraling wil geven, zonder in te boeten op moderne functionaliteit.

De planken zijn extra lang en breed, met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm, wat de vloer een ruimtelijk en statig karakter geeft. Dit formaat maakt de vloer bijzonder geschikt voor grote ruimtes, waar het de kamer een open, royale uitstraling geeft. De dikte van 8 mm biedt stabiliteit en een comfortabel loopoppervlak, wat bijdraagt aan het algehele gevoel van luxe en kwaliteit. Met een pakinhoud van 2,71 m² en 6 planken per pak is de Meister LL 150 Notelaar Amore eenvoudig te installeren en efficiënt in gebruik.

De diepe notenbruintint van deze vloer voegt een rijke, warme sfeer toe aan elke ruimte. Het natuurlijke kleurenspel en de subtiele houtstructuren maken deze vloer ideaal voor wie houdt van een klassieke, tijdloze stijl met een vleugje verfijning. De warme kleur van het notenhout combineert prachtig met zowel lichte als donkere meubels en creëert een harmonieuze, uitnodigende ambiance in woonkamers, slaapkamers of werkruimtes. De rondomlopende V-voeg accentueert de afzonderlijke planken en versterkt het natuurlijke, parketachtige effect, wat bijdraagt aan een elegante en verfijnde uitstraling.

De 5G Dry verbindingstechnologie van Meister maakt het installeren van de vloer bijzonder eenvoudig en snel. Dit geavanceerde kliksysteem zorgt voor een waterdichte en stevige verbinding tussen de planken, waardoor de vloer bestand is tegen vocht en slijtage. Dit betekent dat de vloer niet alleen ideaal is voor woonkamers en slaapkamers, maar ook uitstekend geschikt is voor vochtige ruimtes zoals keukens of gangen. Bovendien is deze vloer geschikt voor vloerverwarming, waardoor hij perfect is voor moderne woningen waarin comfort en stijl centraal staan.

Dankzij de gebruiksklasse 23 - 32 is de Meister LL 150 Notelaar Amore vloer niet alleen geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor licht commercieel gebruik. Dit maakt hem perfect voor drukbezochte ruimtes in huis, zoals de hal, woonkamer of keuken, maar ook voor commerciële omgevingen zoals kantoren of vergaderruimtes. De vloer is bestand tegen krassen, deuken en intensief gebruik, waardoor hij zijn prachtige uitstraling jarenlang behoudt, zelfs bij zwaar verkeer.

Een ander belangrijk kenmerk van deze vloer is de rondomlopende V-voeg, wat betekent dat elke plank aan alle zijden voorzien is van een subtiele groef. Dit zorgt voor een duidelijke scheiding tussen de planken en geeft de vloer een realistisch hout-effect. Het benadrukt de luxe uitstraling van het notenhout en creëert een dynamisch en aantrekkelijk vloeroppervlak, dat een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar biedt Meister u de zekerheid van een duurzame en hoogwaardige vloer die jarenlang meegaat. Deze uitgebreide garantie onderstreept de kwaliteit en het vakmanschap van de Meister LL 150 vloer, waardoor u met een gerust hart kunt investeren in een vloer die zowel esthetisch als functioneel aan al uw verwachtingen voldoet.

Kortom, de Meister LL 150 Notelaar Amore 6389 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, warme vloer met de natuurlijke uitstraling van notenhout en de technische voordelen van laminaat. Of u nu een klassiek interieur wilt verrijken of een moderne ruimte een vleugje warmte en elegantie wilt geven, deze vloer biedt de perfecte balans tussen schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en tijdloze uitstraling is deze vloer een waardevolle toevoeging aan elke ruimte in uw huis of kantoor.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506389
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.