Meister LL 150 Eik rustiek cognac 6256

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506256

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik rustiek cognac 6256 is een prachtige laminaatvloer die een authentieke, rustieke uitstraling combineert met moderne technologie. Deze vloer, onderdeel van de LL 150-collectie van Meister, valt op door zijn warme cognac-tint en subtiele houtstructuur. De vloer straalt een natuurlijke, tijdloze charme uit, ideaal voor zowel klassieke als moderne interieurs. Het levendige karakter van de rustieke eikenhouten nerf voegt een vleugje natuur toe aan uw woonruimte, terwijl het tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Met zijn indrukwekkende afmetingen van 2 052 mm in lengte en 220 mm in breedte, zorgt deze vloer voor een royaal en ruimtelijk effect in elke kamer. Het grotere formaat van de planken versterkt de natuurlijke uitstraling en geeft elke ruimte een open, luchtige sfeer. De planken hebben een dikte van 8 mm, wat zorgt voor een stevige, duurzame basis die bestand is tegen intensief gebruik. Dankzij de inhoud van 2,71 m² per pak en 6 planken per pak, is de vloer gemakkelijk te installeren en efficiënt te verwerken.

Wat deze vloer extra bijzonder maakt, is de toepassing van de 5G Dry verbindingsmethode. Dit innovatieve kliksysteem maakt het mogelijk de vloer snel en eenvoudig te leggen, zonder gedoe met lijm of andere bevestigingsmaterialen. Het systeem zorgt voor een strakke, stevige verbinding tussen de planken, waardoor de vloer naadloos en stabiel ligt. De rondomlopende V-voeg benadrukt de individuele planken en versterkt de natuurlijke uitstraling van het eikenhout, waardoor het lijkt alsof de vloer uit massief houten planken bestaat.

Een ander groot voordeel van de Meister LL 150 Eik rustiek cognac is dat deze vloer geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Dit maakt hem een uitstekende keuze voor wie het comfort van een warme vloer wil combineren met de esthetische voordelen van hout. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het vloeroppervlak, wat zorgt voor een aangename en efficiënte verwarming van de ruimte. De vloer is daarnaast ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer, dankzij de vochtbestendige eigenschappen van de laminaatlaag.

De gebruiksklasse 23 - 32 maakt deze vloer geschikt voor intensief gebruik in zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes. Dit betekent dat de Meister LL 150 Eik rustiek cognac ideaal is voor drukbezochte plekken in huis, zoals de woonkamer, hal of keuken, maar ook perfect is voor commerciële toepassingen zoals winkels, kantoren of showrooms. De vloer is uiterst bestand tegen slijtage, krassen en deuken, waardoor hij zelfs na jarenlang intensief gebruik zijn natuurlijke schoonheid behoudt.

Naast zijn praktische voordelen, biedt deze laminaatvloer ook esthetische veelzijdigheid. De warme, cognacbruine kleur is een perfecte match voor een breed scala aan interieurstijlen. Of u nu kiest voor een modern minimalistisch design of een meer traditionele, landelijke inrichting, deze vloer voegt een warme, natuurlijke basis toe aan elke ruimte. Het rustieke karakter van het eikenhout, met zijn levendige nerf en subtiele kleurschakeringen, maakt elke plank uniek, wat bijdraagt aan een authentiek en karaktervol interieur.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de vloer. Deze lange garantieperiode geeft u de zekerheid dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer die bestand is tegen de tand des tijds. Dankzij de combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid is de Meister LL 150 Eik rustiek cognac een uitstekende investering voor uw huis of bedrijf.

Kortom, de Meister LL 150 Eik rustiek cognac 6256 is de perfecte keuze voor wie een vloer zoekt met een authentieke, rustieke uitstraling en de voordelen van moderne technologie. Met zijn natuurlijke houtnerf, warme tinten en hoogwaardige constructie, biedt deze vloer niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte, maar ook het comfort en de duurzaamheid die nodig zijn voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of commerciële ruimte, deze vloer tilt elk interieur naar een hoger niveau met zijn tijdloze schoonheid en robuuste prestaties.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506256
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.