Meister LL 150 Eik cappuccino 6263

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506263

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik cappuccino 6263 is een laminaatvloer die perfect het beste van twee werelden combineert: de natuurlijke, warme uitstraling van hout en de robuuste eigenschappen van moderne laminaatvloeren. Deze vloer, afkomstig uit de LL 150-collectie van Meister, heeft een prachtige cappuccinokleurige afwerking, geïnspireerd door de warme, zachte tinten van eikenhout. De elegante, neutrale kleur zorgt ervoor dat de vloer een veelzijdige keuze is voor verschillende interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en landelijk.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm vallen de planken op door hun royale afmetingen, wat een gevoel van ruimtelijkheid geeft aan elke kamer. De lange, brede planken benadrukken de natuurlijke houtstructuur, waardoor een authentiek en luxueus gevoel ontstaat. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide en duurzame vloer die bestand is tegen de dagelijkse belasting in zowel woningen als commerciële ruimtes. Een pak van deze laminaatvloer bevat 6 planken, wat gelijkstaat aan een oppervlakte van 2,71 m².

De Meister LL 150 Eik cappuccino maakt gebruik van het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem, wat het leggen van de vloer eenvoudig en snel maakt. Dit kliksysteem zorgt voor een stevige en nauwsluitende verbinding tussen de planken, zonder dat er lijm nodig is. De vloer is daarnaast voorzien van een rondomlopende V-voeg, wat de individuele planken extra benadrukt en de vloer een realistische houtlook geeft. Dit detail zorgt voor een verfijnde afwerking en voegt diepte toe aan het ontwerp, waardoor de vloer eruitziet alsof hij gemaakt is van massief eikenhout.

Een ander belangrijk voordeel van deze vloer is dat hij geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Dit maakt de Meister LL 150 Eik cappuccino niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische optie voor wie het comfort van een verwarmde vloer wil ervaren. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en verhoogt het woongenot, vooral tijdens de koudere maanden. Deze laminaatvloer biedt niet alleen stijl, maar ook functionaliteit, waardoor hij perfect past in moderne woonomgevingen.

De gebruiksklasse 23 - 32 betekent dat de vloer bestand is tegen intensief gebruik in zowel woonruimtes als commerciële omgevingen. Dit maakt de vloer een duurzame keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en gangen, maar ook voor kantoren, winkels en showrooms. De Meister LL 150 Eik cappuccino is uitzonderlijk slijtvast en bestand tegen krassen en deuken, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, zelfs bij intensief gebruik.

De warme cappuccinokleur van deze vloer creëert een gezellige, uitnodigende sfeer in elke ruimte. Het neutrale karakter van de tint zorgt ervoor dat de vloer zich gemakkelijk aanpast aan verschillende kleurenschema's en interieurs. Of u nu kiest voor een interieur met lichte, frisse kleuren of juist voor diepe, warme tinten, de Meister LL 150 Eik cappuccino vormt een perfecte basis die de schoonheid van uw interieur versterkt. De subtiele houtnerf en kleurschakeringen in de planken geven elke ruimte een natuurlijke, ontspannen uitstraling.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer onderstreept. Deze lange garantieperiode geeft u de zekerheid dat u jarenlang kunt genieten van een vloer die zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs onder intensieve omstandigheden.

Kortom, de Meister LL 150 Eik cappuccino 6263 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die een warme, natuurlijke uitstraling combineert met de voordelen van moderne technologie. De royale plankafmetingen, de prachtige cappuccinotint, en het innovatieve leggemak maken deze vloer tot een ideale keuze voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Met zijn stijlvolle afwerking, duurzaamheid en comfort is deze vloer een investering die zowel visueel als praktisch een meerwaarde biedt aan elk interieur.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506263
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.