Meister LL 150 Eik Nova 6413

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506413

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Nova 6413 is een indrukwekkende laminaatvloer die zich onderscheidt door zijn royale formaat en elegante uitstraling. Deze vloer, onderdeel van de hoogwaardige LL 150-collectie van Meister, is ontworpen om elke ruimte een verfijnde en ruimtelijke uitstraling te geven. Met zijn authentieke houtlook en moderne technologie is deze vloer een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Wat meteen opvalt aan deze vloer zijn de extra lange planken, met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm. Dit royale formaat zorgt ervoor dat de vloer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook de illusie van ruimte vergroot. De dikte van 8 mm zorgt voor een robuuste structuur, die zowel duurzaam als comfortabel is in gebruik. Elke verpakking bevat 2,71 m², verdeeld over 6 planken, waardoor u snel en efficiënt een grote oppervlakte kunt leggen.

De Eik Nova 6413 is voorzien van het innovatieve 5G Dry verbinding systeem, wat betekent dat de planken eenvoudig en snel in elkaar te klikken zijn, zonder dat daarbij lijm nodig is. Deze geavanceerde technologie zorgt niet alleen voor een gemakkelijke installatie, maar ook voor een waterbestendige vloer, die perfect geschikt is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Hierdoor kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van een houten vloer, zonder u zorgen te maken over water- of vochtproblemen.

Wat de Meister LL 150 Eik Nova 6413 nog specialer maakt, is de rondomlopende V-voeg. Deze subtiele V-groef aan alle vier de zijden van elke plank zorgt voor een authentieke, bijna massief houten uitstraling. De natuurlijke kleur en houtnerf van de Eik Nova voegen warmte en karakter toe aan elke ruimte, terwijl de rondomlopende voeg zorgt voor een fraai geaccentueerd plankeneffect, wat de vloer een luxe en verfijnde uitstraling geeft.

De Eik Nova 6413 is ook volledig geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat u kunt genieten van het comfort van een warme vloer, zelfs op koude dagen. Dit maakt het ideaal voor moderne woningen die gebruikmaken van vloerverwarmingssystemen. Daarnaast biedt de vloer een uitstekende thermische geleiding, wat zorgt voor energie-efficiëntie en comfort in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik. Dit maakt hem perfect voor intensief gebruikte ruimtes zoals woonkamers, keukens, gangen en zelfs kantoorruimtes. De Meister LL 150 Eik Nova is ontworpen om de dagelijkse slijtage te weerstaan en jarenlang zijn mooie uitstraling te behouden.

Een ander groot voordeel van deze vloer is de fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid die Meister biedt. U kunt er zeker van zijn dat uw investering in deze vloer lang meegaat en dat u gedurende vele jaren kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en het comfort dat de Eik Nova 6413 met zich meebrengt.

Kortom, de Meister LL 150 Eik Nova 6413 is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloer. Met zijn lange planken, authentieke houtlook en innovatieve installatietechnologie biedt deze laminaatvloer een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Voeg een vleugje luxe en natuurlijke elegantie toe aan uw interieur met deze schitterende vloer, die perfect past bij een breed scala aan interieurstijlen en woonomgevingen.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506413
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.