Meister LD 150 Eik relax pure 07113

Merk:
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001707113

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Relax Pure 07113 is een prachtige laminaatvloer die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Deze vloer, afkomstig uit de gerenommeerde LD 150-collectie van Meister, biedt een harmonieuze combinatie van natuurlijkheid en moderne technologie, perfect voor elke hedendaagse woning.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ideaal om een gevoel van ruimte en openheid te creëren in uw interieur. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide structuur die niet alleen de vloer robuust maakt, maar ook bijdraagt aan een uitstekende geluidsisolatie. Elke verpakking bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat de installatie gemakkelijk en efficiënt maakt.

De Eik Relax Pure is uitgerust met het innovatieve Multiclic-verbinding systeem, dat het leggen van de vloer snel en eenvoudig maakt. Dit gebruiksvriendelijke systeem stelt u in staat om de planken zonder veel moeite in elkaar te klikken, wat ideaal is voor zowel doe-het-zelvers als professionele vakmensen. Hierdoor kunt u binnen korte tijd genieten van uw nieuwe vloer.

Wat deze laminaatvloer echt bijzonder maakt, is de V-voeg aan de lange zijde en de kopse microvoeg. Deze details geven de vloer een authentieke uitstraling die lijkt op massief hout. De warme, natuurlijke tinten van de Eik Relax Pure zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer in uw woonruimtes. Dit maakt de vloer perfect voor een breed scala aan interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot meer traditioneel en landelijk.

Een ander belangrijk aspect van de Eik Relax Pure is dat deze geschikt is voor vloerverwarming. Dit biedt extra comfort, vooral tijdens de koudere maanden. U kunt nu genieten van de luxe van warme voeten, terwijl u tegelijkertijd de ambiance van een houten vloer behoudt.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer uitstekend bestand tegen intensief gebruik in woonruimtes en lichte commerciële omgevingen. Dit maakt de Eik Relax Pure ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en zelfs kantoorruimtes. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, en dat hij zijn schoonheid en functionaliteit zal behouden, ongeacht de omstandigheden.

Bovendien biedt de Meister LD 150 Eik Relax Pure een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat een sterke indicatie is van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Deze lange garantieperiode geeft u de gemoedsrust dat uw investering goed beschermd is en dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer.

Samenvattend is de Meister LD 150 Eik Relax Pure 07113 een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze laminaatvloer transformeert uw interieur in een oase van comfort en stijl. Of u nu een moderne of traditionele inrichting heeft, de Eik Relax Pure voegt een vleugje elegantie en warmte toe aan uw leefruimte. Maak uw huis compleet met deze prachtige vloer en ervaar de luxe van een hoogwaardige laminaatvloer die geschikt is voor elk moment van de dag.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001707113
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.