Meister LL 150 Eik boothuis licht 6259

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506259

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik boothuis licht 6259 is een prachtige laminaatvloer die de natuurlijke charme van eikenhout vastlegt en tegelijkertijd de voordelen van moderne technologie biedt. Deze vloer behoort tot de gerenommeerde LL 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met zijn licht eiken uitstraling brengt deze vloer een frisse en luchtige sfeer in elke ruimte, waardoor hij perfect is voor zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

Met een royale lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken ideaal om een gevoel van ruimte en elegantie te creëren. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige, duurzame vloer die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 6 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,71 m². Dit maakt de Meister LL 150 Eik boothuis licht niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische optie voor verschillende toepassingen in uw woning of commerciële ruimte.

Een van de hoogtepunten van deze laminaatvloer is het 5G Dry verbindingssysteem, dat een eenvoudige en snelle installatie mogelijk maakt. Dit innovatieve kliksysteem zorgt ervoor dat de planken stevig met elkaar worden verbonden zonder het gebruik van lijm, wat het leggen van de vloer efficiënt en gebruikersvriendelijk maakt. De rondomlopende V-voeg accentueert de planken en geeft de vloer een authentieke houtlook, met een verfijnde afwerking die de schoonheid van natuurlijk hout nabootst.

Deze vloer is ook ontworpen met het oog op comfort. Hij is geschikt voor gebruik met vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van een aangename warmte onder uw voeten, zelfs op de koudste dagen. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en verhoogt het comfort in uw huis. Het gebruik van deze laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming maakt het niet alleen een esthetische keuze, maar ook een functionele oplossing voor moderne woonomgevingen.

De gebruiksklasse 23 - 32 geeft aan dat deze vloer geschikt is voor intensief gebruik in zowel woonruimtes als commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Meister LL 150 Eik boothuis licht bestand is tegen de dagelijkse belasting die gepaard gaat met drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens, en gangen, maar ook in commerciële omgevingen zoals kantoren en showrooms. Met een hoge slijtvastheid, is deze vloer ontworpen om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden, zelfs bij intensief gebruik.

De lichte eiken kleur van de vloer creëert een warme, uitnodigende sfeer die elke ruimte verfraait. De neutrale tint past perfect bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema's, waardoor de vloer zich eenvoudig laat combineren met diverse meubels en decoraties. Of u nu kiest voor een minimalistische, moderne inrichting of een rustieke, traditionele stijl, de Meister LL 150 Eik boothuis licht vormt een uitstekende basis die de esthetiek van uw interieur aanvult.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar bevestigt Meister de duurzaamheid en kwaliteit van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt gemoedsrust, wetende dat u investeert in een vloer die jarenlang meegaat zonder in te boeten op stijl of functionaliteit. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LL 150 Eik boothuis licht zijn prachtige uitstraling en prestaties behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 Eik boothuis licht 6259 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel elegant als praktisch is. Met zijn royale afmetingen, lichte eiken uitstraling, en innovatieve technologie biedt deze vloer een ideale combinatie van schoonheid en functionaliteit. Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen in uw huis of een commerciële ruimte wilt inrichten, deze laminaatvloer is een investering die een warm en stijlvol accent toevoegt aan elk interieur.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506259
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.