Meister LL 150 Eik boothuis 6188

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506188

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik boothuis 6188 is een schitterende laminaatvloer die de charme en schoonheid van natuurlijk eikenhout combineert met de praktische voordelen van moderne technologie. Deze vloer behoort tot de LL 150-collectie van Meister, een lijn die bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Met zijn warme, natuurlijke uitstraling voegt deze vloer een rustieke en uitnodigende sfeer toe aan elke ruimte, perfect voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm is deze vloer ideaal voor het creëren van een gevoel van ruimte en elegantie. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige, duurzame constructie die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 6 planken, wat zorgt voor een totale oppervlakte van 2,71 m². Dit maakt de Meister LL 150 Eik boothuis niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische optie voor verschillende toepassingen in zowel woonruimtes als commerciële instellingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze laminaatvloer is het 5G Dry verbindingssysteem. Dit innovatieve kliksysteem maakt de installatie eenvoudig en snel, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe vloer. De planken klikken gemakkelijk in elkaar, zonder dat er lijm nodig is, wat het proces versnelt en vereenvoudigt. De rondomlopende V-voeg geeft de planken een authentieke uitstraling, waardoor de vloer een echte houtlook krijgt. Deze details dragen bij aan de esthetiek en zorgen ervoor dat de vloer eruitziet als massief hout, zonder de nadelen van natuurlijk hout.

De Meister LL 150 Eik boothuis is ook ontworpen met comfort in gedachten. Hij is geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat u kunt genieten van een aangename warmte onder uw voeten, zelfs tijdens de koudste maanden. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor het comfort in uw huis aanzienlijk toeneemt. Dit maakt de vloer niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een functionele oplossing voor moderne woningen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruik in zowel woonruimtes als commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Meister LL 150 Eik boothuis bestand is tegen de dagelijkse belasting die gepaard gaat met drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers, keukens, en gangen. De hoge slijtvastheid zorgt ervoor dat deze vloer zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs bij intensief gebruik.

De natuurlijke uitstraling van de Eik boothuis zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance in uw interieur. Deze vloer past perfect bij verschillende stijlen en kleurenschema's, waardoor het een veelzijdige keuze is die zich eenvoudig laat combineren met diverse meubels en decoraties. Of u nu kiest voor een minimalistische inrichting of een meer traditionele stijl, de Meister LL 150 Eik boothuis vormt een ideale basis die de esthetiek van uw interieur aanvult.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar bevestigt Meister de duurzaamheid en kwaliteit van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt gemoedsrust, wetende dat u investeert in een vloer die jarenlang meegaat zonder in te boeten op stijl of functionaliteit. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LL 150 Eik boothuis zijn prachtige uitstraling en prestaties behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 Eik boothuis 6188 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel elegant als praktisch is. Met zijn royale afmetingen, warme eiken uitstraling, en innovatieve technologie biedt deze vloer een ideale combinatie van schoonheid en functionaliteit. Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen in uw huis of een commerciële ruimte wilt inrichten, deze laminaatvloer is een investering die een warm en stijlvol accent toevoegt aan elk interieur.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506188
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.