Meister LL 150 S Eik boothuis 6188

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506188S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Boothuis 6188 is een elegante laminaatvloer die de warme, authentieke uitstraling van eikenhout perfect weet te vangen. Deze vloer behoort tot de hoogwaardige LL 150 S-collectie van Meister, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. Met zijn natuurlijke charme en robuuste eigenschappen is deze vloer ideaal voor elk interieur, of het nu gaat om een gezellige woning of een moderne commerciële ruimte.

Met een indrukwekkende lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm biedt de Eik Boothuis een ruime en open uitstraling. De dikte van 10 mm geeft deze vloer een solide gevoel, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 5 planken, goed voor een oppervlakte van 2,257 m², wat de installatie snel en eenvoudig maakt. Dit maakt het mogelijk om in korte tijd een indrukwekkend resultaat te bereiken, of u nu een hele ruimte of een klein hoekje wilt vernieuwen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de LL 150 S Eik Boothuis is de geïntegreerde contactgeluiddemping, die niet alleen bijdraagt aan het loopcomfort, maar ook helpt om ongewenste geluiden te minimaliseren. Deze functie is ideaal voor appartementen of andere woningen waar geluidsisolatie belangrijk is. U kunt genieten van de schoonheid van uw vloer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het geluid van voetstappen of andere dagelijkse geluiden.

Het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem maakt de installatie van deze vloer eenvoudig en snel. U heeft geen lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig, wat het proces aanzienlijk versnelt. Dit systeem zorgt ervoor dat de planken stevig op hun plaats blijven en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid voor een flexibele installatie. De rondomlopende V-voeg accentueert de authenticiteit van het hout en geeft de vloer een luxe uitstraling die doet denken aan massief houten vloeren.

De Eik Boothuis 6188 is ook geschikt voor vloerverwarming, wat een extra laag comfort biedt. Met vloerverwarming kunt u genieten van warme voeten, zelfs op de koudste dagen. Dit maakt de vloer perfect voor gebruik in alle kamers van uw huis, van de woonkamer en slaapkamer tot de keuken en badkamer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor zowel woon- als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Eik Boothuis bestand is tegen intensief gebruik, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals de hal, eetkamer of woonkamer. De duurzaamheid en slijtvastheid van deze vloer garanderen dat hij er jarenlang mooi uit blijft zien.

De natuurlijke kleur en textuur van de Eik Boothuis brengen een warme, rustieke uitstraling in uw interieur. Deze vloer past perfect in verschillende stijlen, van landelijk en traditioneel tot modern en industrieel. U kunt het eenvoudig combineren met andere elementen in uw interieur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar benadrukt Meister de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Eik Boothuis. Deze lange garantieperiode biedt u gemoedsrust en vertrouwen in uw keuze voor deze vloer. U investeert in een product dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ontworpen is om lang mee te gaan.

Kortom, de Meister LL 150 S Eik Boothuis 6188 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een warme en authentieke uitstraling. Met zijn royale afmetingen, geïntegreerde geluidsdemping en innovatieve technologie biedt deze vloer de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt vernieuwen, de Eik Boothuis laminaatvloer van Meister belooft een verfijnde elegantie en praktische voordelen die jarenlang meegaan.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506188S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.