Meister LD 150 Eik Gebarsten Terra 6439

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
MLD1506439

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Gebarsten Terra 6439 is een laminaatvloer die een perfecte combinatie biedt van natuurlijke schoonheid en moderne functionaliteit. Uit de gerenommeerde LD 150-collectie van Meister, is deze vloer ontworpen voor iedereen die een warme, rustieke uitstraling aan hun interieur wil geven, zonder in te boeten op duurzaamheid en gebruiksgemak.

Met een indrukwekkende lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, bieden de planken een uitgebreide oppervlakte die de ruimte optisch vergroot. De dikte van 8 mm garandeert niet alleen stabiliteit, maar ook een uitstekende geluidsabsorptie, waardoor uw leefruimte comfortabel en uitnodigend aanvoelt. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, bestaande uit 10 planken, perfect om een samenhangende look te creëren in uw huis.

De vloer is uitgerust met het innovatieve Multiclic-verbinding systeem, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Dit systeem maakt het mogelijk om de planken moeiteloos aan elkaar te klikken, wat ideaal is voor zowel ervaren klussers als beginners. Binnen korte tijd kunt u genieten van de prachtige uitstraling van uw nieuwe vloer.

De V-voeg aan de lange zijde en de kopse microvoeg geven de Meister LD 150 Eik Gebarsten Terra 6439 een authentieke, robuuste uitstraling die doet denken aan massief eikenhout. Deze voegdetails accentueren de natuurlijke kenmerken van het hout en creëren een levendige sfeer in uw interieur.

Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort, vooral in de koudere maanden. U kunt genieten van warme voeten terwijl u door uw huis loopt, wat het bijzonder aangenaam maakt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers of keukens.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 150 Eik Gebarsten Terra 6439 geschikt voor zowel residentieel als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat u deze vloer kunt gebruiken in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en eetkamers, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging. De robuustheid van deze laminaatvloer garandeert dat hij zijn charme en schoonheid behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

De fabrieksgarantie van 25 jaar bevestigt de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product. Meister staat achter zijn vloeren, wat u de gemoedsrust geeft dat u investeert in een product dat lang meegaat en bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Kortom, de Meister LD 150 Eik Gebarsten Terra 6439 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en praktische laminaatvloer. Laat de warme, natuurlijke uitstraling van deze vloer uw interieur transformeren en geniet van de veelzijdigheid en het comfort die het biedt. Met Meister kiest u voor een vloer die niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat en uw huis een uitnodigende sfeer geeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLD1506439
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.