Meister LD 150 Eik Arcadia 6412

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
MLD1506412

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Arcadia is een laminaatvloer die de perfecte balans biedt tussen stijl en functionaliteit. Deze vloer, afkomstig uit de hoogwaardige LD 150-collectie van Meister, is ontworpen voor iedereen die een warme, natuurlijke uitstraling in hun interieur wil integreren, zonder concessies te doen aan duurzaamheid of gebruiksgemak.

Met een indrukwekkende lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, zijn de planken ideaal voor het creëren van een open en ruime sfeer in elke kamer. De dikte van 8 mm zorgt niet alleen voor stabiliteit en duurzaamheid, maar biedt ook een aangename geluidsabsorptie, waardoor het comfort in uw leefomgeving toeneemt. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, wat betekent dat u met 10 planken een mooie basis kunt leggen in uw huis.

Het Multiclic-verbinding systeem maakt het leggen van de Meister LD 150 Eik Arcadia bijzonder eenvoudig en efficiënt. Dit innovatieve systeem stelt u in staat om de planken snel en zonder problemen aan elkaar te klikken, zodat u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe vloer. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel ervaren klussers als beginners.

Met de V-voeg aan de lange zijde en de kopse microvoeg krijgt de vloer een authentieke uitstraling die doet denken aan massief eikenhout. Deze voegen creëren een fraai schaduwspel en accentueren de natuurlijke schoonheid van het hout, waardoor de vloer een luxe uitstraling krijgt die elk interieur ten goede komt.

De Meister LD 150 Eik Arcadia is geschikt voor vloerverwarming, wat een extra laag comfort toevoegt aan uw woonruimte. Deze eigenschap zorgt ervoor dat u zelfs in de koudste maanden kunt genieten van warme voeten, wat de vloer bijzonder aangenaam maakt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en zelfs keukens.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel residentiële als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat u deze vloer kunt gebruiken in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en eetkamers, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging. De duurzaamheid van de Meister LD 150 Eik Arcadia zorgt ervoor dat het zijn schoonheid behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

De fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van deze laminaatvloer. Meister staat garant voor zijn producten, waardoor u met vertrouwen kunt investeren in een vloer die jarenlang meegaat.

Samenvattend is de Meister LD 150 Eik Arcadia de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en praktische laminaatvloer. Laat de warme uitstraling van deze vloer uw interieur verfraaien en geniet van de veelzijdigheid die het biedt. Met Meister kiest u voor kwaliteit, elegantie en een tijdloze uitstraling, waardoor uw huis een uitnodigende en stijlvolle plek wordt om te leven.

Lees meerShow less
Productdetails
MLD1506412
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.