Meister LD 150 Eik wit geloogt 06181

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001706181

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Wit Geloogd 06181 is een uitmuntende keuze voor wie op zoek is naar een elegante en moderne laminaatvloer. Deze vloer, afkomstig uit de prestigieuze LD 150-collectie van Meister, combineert de natuurlijke schoonheid van eikenhout met een strakke, tijdloze uitstraling die perfect past in ieder interieur.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, biedt deze vloerplank een royale afmeting die uw ruimtes visueel vergroot. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide constructie en een prettig loopgeluid, wat bijdraagt aan het comfort in uw huis. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, met 10 planken per pak, waardoor u met gemak een samenhangend en stijlvol geheel kunt creëren.

Het gebruik van het Multiclic-verbinding systeem maakt de installatie eenvoudig en snel. U kunt de planken gemakkelijk aan elkaar klikken, wat ideaal is voor zowel de ervaren doe-het-zelver als de beginner. Zo geniet u binnen no-time van de prachtige uitstraling van uw nieuwe vloer.

Wat deze vloer echt bijzonder maakt, zijn de V-voegen aan de lange zijde en de kopse microvoeg. Deze details accentueren de elegantie van de planken en geven een authentieke, massieve uitstraling die de charme van natuurlijk eikenhout nabootst. De witte gelige tint voegt een frisse en lichte sfeer toe aan uw interieur, waardoor het een ideale keuze is voor moderne en minimalistische stijlen.

Bovendien is de Meister LD 150 Eik Wit Geloogd geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort in uw woning. U kunt de heerlijke warmte van een goed verwarmde vloer ervaren, wat vooral aangenaam is in de koudere maanden.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer uiterst veelzijdig en geschikt voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat u deze vloer met vertrouwen kunt installeren in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en zelfs in commerciële omgevingen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging.

De fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Meister staat garant voor de lange levensduur van zijn vloeren, wat u de zekerheid biedt dat u investeert in een hoogwaardig product dat jarenlang meegaat.

Samenvattend is de Meister LD 150 Eik Wit Geloogd 06181 een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, moderne en duurzame laminaatvloer. Laat de frisse uitstraling van deze vloer uw interieur transformeren en geniet van de combinatie van elegantie, functionaliteit en comfort. Met Meister kiest u voor een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook de tand des tijds doorstaat en uw huis een warme, uitnodigende sfeer geeft.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001706181
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.