Meister LC 150 Notelaar 6440

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506440

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Notelaar 6440 laminaatvloer is een elegante keuze voor wie op zoek is naar een vloer met een warme, natuurlijke uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Deze vloer uit de LC 150-collectie van Meister combineert de klassieke schoonheid van notenhout met de voordelen van moderne technologie, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle vloer die perfect past in zowel traditionele als moderne interieurs.

De rijke, warme kleur van notenhout wordt natuurgetrouw nagebootst in het decor van deze laminaatvloer, waardoor de ruimte direct een luxe uitstraling krijgt. De fijne houtstructuren en subtiele kleurvariaties dragen bij aan de natuurlijke charme van de vloer. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze vloer zorgt voor een uitnodigende en sfeervolle ambiance.

Met afmetingen van 1 288 mm lengte en 198 mm breedte zorgen de planken van de Meister LC 150 Notelaar 6440 voor een evenwichtige en ruimtelijke uitstraling. De dikte van 8 mm garandeert bovendien een robuuste en solide vloer die bestand is tegen dagelijkse slijtage, terwijl het tevens zorgt voor een prettig loopcomfort. Dit maakt de vloer geschikt voor zowel drukbezochte ruimtes als meer intieme kamers.

Dankzij het handige Multiclic-verbindingssysteem is de installatie van deze vloer eenvoudig en snel, zonder de noodzaak van lijm. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat resulteert in een naadloze afwerking. Bovendien is er geen V-groef, wat de vloer een strak en egaal uiterlijk geeft, ideaal voor een moderne en minimalistische inrichting.

Een groot voordeel van deze vloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar maakt de vloer ook uitermate geschikt voor moderne woningen waarin comfort en efficiëntie centraal staan. De vloer voelt behaaglijk warm aan tijdens koudere maanden, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in huis.

De Meister LC 150 Notelaar 6440 valt binnen gebruiksklasse 23 - 32, wat betekent dat de vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Dit maakt het een uitstekende keuze voor ruimtes zoals woonkamers, keukens of zelfs kleine kantoren, waar zowel esthetiek als duurzaamheid van belang zijn.

Daarnaast biedt Meister een uitgebreide fabrieksgarantie van 25 jaar, wat een sterk bewijs is van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van deze vloer. U kunt er dus zeker van zijn dat u jarenlang zult genieten van deze prachtige vloer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadigingen.

Kortom, de Meister LC 150 Notelaar 6440 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een rijke, natuurlijke uitstraling. Het combineert het tijdloze karakter van notenhout met de voordelen van een moderne laminaatvloer, zoals eenvoudig onderhoud, installatiegemak en duurzaamheid. Of u nu een gezellig huiselijk gevoel wilt creëren of een elegante, professionele uitstraling wilt geven aan uw ruimte, deze vloer biedt de ideale mix van stijl, comfort en functionaliteit.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506440
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.