Meister LC 150 Eik Taverna 6428

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506428

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Eik Taverna 6428 is een laminaatvloer die de perfecte balans biedt tussen tijdloze elegantie en moderne functionaliteit. Deze vloer is onderdeel van de hoogwaardige LC 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn duurzaamheid en verfijnde houtdecoren. Het eikenhouten design van de Eik Taverna vloer straalt een warme, authentieke uitstraling uit, wat elke ruimte een uitnodigende en natuurlijke sfeer geeft.

Het decor van de Meister LC 150 Eik Taverna 6428 is geïnspireerd op rustiek eikenhout, met subtiele houtnerfpatronen en natuurlijke kleurvariaties die zorgen voor een realistische houtlook. Deze vloer is ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs, waar het de warme uitstraling van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken of kantoor, deze vloer brengt een gevoel van verfijning en gezelligheid in elke ruimte.

Met afmetingen van 1 288 mm in lengte en 198 mm in breedte, biedt deze vloer royale planken die een ruimtelijk effect creëren in elke kamer. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide en robuuste vloer, die bestand is tegen dagelijks gebruik en zorgt voor extra loopcomfort. Dit maakt de Eik Taverna vloer geschikt voor zowel residentieel als licht commercieel gebruik, waar een sterke vloer vereist is.

Een groot voordeel van deze Meister-vloer is het Multiclic-verbindingssysteem, waarmee de planken eenvoudig en snel in elkaar klikken, zonder gebruik van lijm. Dit maakt de installatie van de vloer gemakkelijk, zelfs voor doe-het-zelvers. Daarnaast heeft de vloer geen V-groef, wat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking. Deze eigenschap maakt de vloer geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een glad, uniform oppervlak zonder onderbrekingen.

De geschiktheid voor vloerverwarming is een ander groot voordeel van de Meister LC 150 Eik Taverna 6428. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, vooral in de koude maanden, maar maakt de vloer ook ideaal voor moderne woningen die zijn uitgerust met energiezuinige verwarmingssystemen. De vloer voelt aangenaam aan onder de voeten en behoudt toch zijn elegante uitstraling, zelfs bij gebruik van vloerverwarming.

Deze vloer behoort tot gebruiksklasse 23 - 32, wat betekent dat het geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Dit maakt het een duurzame keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en gangen, zonder in te boeten op stijl of esthetiek. Bovendien biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer.

Samenvattend is de Meister LC 150 Eik Taverna 6428 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een vloer die de natuurlijke schoonheid van hout combineert met de functionaliteit en duurzaamheid van laminaat. Deze vloer voegt warmte en karakter toe aan elke ruimte, terwijl hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een modern huishouden. Dankzij het eenvoudige installatiesysteem, de compatibiliteit met vloerverwarming en de lange garantieperiode, is dit een investering waar u jarenlang van zult genieten.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506428
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.