Meister LC 150 Eik 6443

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506443

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Eik 6443 laminaatvloer is een prachtige en duurzame vloer die de natuurlijke schoonheid van eikenhout perfect tot uiting brengt in elk interieur. Deze vloer uit de LC 150-collectie van Meister biedt een moderne uitstraling met een warme en tijdloze charme, ideaal voor zowel klassieke als hedendaagse woonruimtes. Het realistische eikendecor met subtiele houtstructuur geeft een authentieke en levendige uitstraling, terwijl het toch een rustige basis vormt voor elk interieurontwerp.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zorgen de planken van deze laminaatvloer voor een ruimtelijk effect, waardoor kamers groter en lichter lijken. De dikte van 8 mm biedt daarnaast een robuuste stevigheid en draagt bij aan het duurzame karakter van deze vloer. Dankzij deze afmetingen is de vloer niet alleen mooi om te zien, maar ook bestand tegen de dagelijkse slijtage in drukbezochte ruimtes.

De Meister LC 150 Eik 6443 wordt geleverd in pakken die elk 2,55 m² beslaan, met in totaal 10 planken per pak. Dit maakt de installatie efficiënt en overzichtelijk, ideaal voor zowel ervaren vloerleggers als doe-het-zelvers. Het innovatieve Multiclic-verbinding systeem zorgt ervoor dat de planken gemakkelijk en zonder lijm in elkaar klikken. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie en een strak, naadloos resultaat. Zonder zichtbare naden dankzij het ontbreken van een V-groef geeft deze vloer een modern, egaal en verfijnd uiterlijk.

Wat deze laminaatvloer extra aantrekkelijk maakt, is de compatibiliteit met vloerverwarming. Dit maakt de LC 150 Eik 6443 niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook uiterst comfortabel, waardoor de vloer aangenaam warm aanvoelt tijdens koudere maanden. Het is de perfecte oplossing voor wie comfort en design wil combineren.

De vloer is ook uiterst praktisch en duurzaam, met een gebruiksklasse van 23 - 32, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Of het nu gaat om een drukke woonkamer, een keuken of een kantoorruimte, deze vloer blijft er jarenlang mooi uitzien, dankzij de krasbestendige en slijtvaste toplaag.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat een sterke indicatie is van de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van deze vloer. Dit geeft u de gemoedsrust dat de LC 150 Eik 6443 een waardevolle en duurzame investering is voor uw woning.

Kortom, de Meister LC 150 Eik 6443 is een veelzijdige en stijlvolle keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een natuurlijke eiken uitstraling. De combinatie van de natuurlijke schoonheid van eikenhout, het gebruiksgemak van het Multiclic-systeem, de compatibiliteit met vloerverwarming en de lange garantie maakt deze vloer een uitstekende keuze voor elke ruimte waar design, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Of u nu een modern of traditioneel interieur heeft, deze vloer voegt warmte en elegantie toe aan elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506443
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.