Meister LC 150 Beuk 6201

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506201

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Beuk 6201 is een premium laminaatvloer die stijl en functionaliteit naadloos combineert. Als onderdeel van de gerespecteerde LC 150-collectie van Meister, biedt deze vloer een authentieke uitstraling en is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in woningen en lichte commerciële omgevingen. Het natuurlijke beukenhoutdecor creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, bieden de planken een royaal oppervlak dat de ruimte visueel vergroot en een gevoel van luxe toevoegt. De dikte van 8 mm draagt bij aan de duurzaamheid van de vloer, wat zorgt voor een solide en stabiele basis die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. De inhoud van elk pak bedraagt 2,55 m², met 10 planken per pak, waardoor u efficiënt kunt werken aan uw vloerenproject.

Een van de opvallende kenmerken van de Meister LC 150 Beuk 6201 is het Multiclic-verbindingssysteem. Dit innovatieve systeem maakt de installatie eenvoudig en snel, zonder de noodzaak van lijm. Hierdoor is de vloer perfect voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een probleemloze installatie-ervaring. Bovendien heeft de vloer geen V-groef, wat resulteert in een strakke en moderne uitstraling. Dit ontwerp zorgt voor een naadloze afwerking die de natuurlijke schoonheid van het beukenhout benadrukt.

De geschiktheid voor vloerverwarming maakt deze vloer nog aantrekkelijker. Dit zorgt voor een aangename temperatuur onder de voeten, vooral tijdens de koudere maanden, en draagt bij aan een comfortabele leefomgeving. Of u nu de woonkamer, de keuken of een andere ruimte verwarmt, de Meister LC 150 Beuk 6201 is ideaal voor gebruik met moderne verwarmingssystemen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Dit betekent dat hij perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en hallen, waar de vloer dagelijks wordt blootgesteld aan slijtage. De combinatie van duurzaamheid en esthetiek maakt deze vloer een slimme investering voor elke woning.

Bovendien biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op de LC 150 Beuk 6201, wat getuigt van de hoge kwaliteit en de lange levensduur van dit product. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer jarenlang meegaat, zonder in te boeten op stijl of functionaliteit.

Samengevat is de Meister LC 150 Beuk 6201 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel elegantie als functionaliteit biedt. De warme uitstraling van beukenhout, gecombineerd met de gebruiksvriendelijke installatie en de uitstekende garantie, maakt deze vloer tot een perfecte aanvulling op elke ruimte in uw huis of kantoor. Laat de natuurlijke charme van beukenhout uw interieur verrijken met deze prachtige vloer.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506201
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.