Meister LD 250 Oevereik honing 07127

Merk:

Meister LD 250 is een compacte, korte en brede plank (1288 x 244 mm) met een bijzonder hoge en stabiele productopbouw. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ook geschikt voor projectgebruik. De randen zijn voorzien van Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor de vloer watervast is (24 uur volgens NALFA). Dit maakt het mogelijk om de vloer ook in de badkamer te leggen. Het krasbestendige oppervlak, genaamd Diamond Pro, in combinatie met antistatisch decorpapier, maakt de technische voordelen van deze laminaatvloer compleet.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 32,36 (incl. btw) € 35,95
Referentie:

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 250 Oevereik honing 07127 is een schitterende laminaatvloer die de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit biedt. Deze vloer, vervaardigd door het gerenommeerde merk Meister, is ontworpen om een warme, uitnodigende sfeer in uw woning te creëren en tegelijk robuust genoeg te zijn voor dagelijks gebruik.

Met een lengte van 1.288 mm en een breedte van 244 mm zijn de planken perfect voor het creëren van een open en ruime uitstraling. De dikte van 10 mm zorgt ervoor dat de vloer stevig en duurzaam is, wat betekent dat deze bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een actief huishouden. De honingkleurige afwerking van de Oevereik geeft de vloer een warme en natuurlijke uitstraling die elke ruimte een gezellige en stijlvolle ambiance verleent.

De vloer is uitgerust met een Multiclic-verbinding, wat het leggen van de planken eenvoudig en snel maakt. Deze gebruiksvriendelijke technologie stelt u in staat om de vloer zonder speciaal gereedschap te installeren, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren klussers als beginners. Elke verpakking bevat 6 planken, goed voor een totale oppervlakte van 1,886 m², wat het mogelijk maakt om een grote ruimte of meerdere kleinere kamers te bedekken.

Een van de opmerkelijke kenmerken van de Meister LD 250 Oevereik honing is de rondomlopende microvoeg. Deze subtiele voeg creëert een naadloze en uniforme uitstraling, terwijl het tegelijkertijd het onderhoud vergemakkelijkt. De microvoegen helpen om stof en vuil te verminderen, wat resulteert in een schonere en frissere vloer die er langer mooi uitziet.

Deze laminaatvloer is ook geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename en comfortabele leefomgeving, zelfs tijdens de koudere maanden. De vloer houdt de warmte goed vast en zorgt voor een gelijkmatige verdeling, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis. Dit maakt het ook een uitstekende keuze voor ruimtes zoals woonkamers en slaapkamers.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 250 Oevereik honing ontworpen voor intensief gebruik in huishoudens en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de uitdagingen van een druk gezinsleven of een klein kantoor, zonder concessies te doen aan de stijl of het comfort. De duurzame toplaag biedt bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen, zodat uw vloer er jarenlang als nieuw uitziet.

Een van de grootste voordelen van deze vloer is de fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit onderstreept het vertrouwen van Meister in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, wat u als consument gemoedsrust biedt over uw investering. Met deze lange garantieperiode kunt u erop vertrouwen dat uw vloer bestand is tegen de slijtage van het dagelijks leven.

De Meister LD 250 Oevereik honing is niet alleen een praktische keuze; het is ook een stijlvol element dat de uitstraling van uw interieur kan transformeren. De warme honingkleur en de natuurlijke uitstraling maken het de ideale vloer voor diverse interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot rustiek en traditioneel. Het past prachtig in woonkamers, eetkamers, slaapkamers en zelfs kantoorruimtes.

Samenvattend is de Meister LD 250 Oevereik honing 07127 een prachtige en duurzame laminaatvloer die zowel visueel als praktisch voldoet aan de behoeften van moderne huishoudens. Met zijn elegante uitstraling, gebruiksgemak en lange levensduur is deze vloer een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Transformeer uw leefruimte met de charmante en functionele Meister LD 250 Oevereik honing en geniet van een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 250

Merk: Meister

Collectie: LD 250

Lengte: 1288 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 1,886 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.