Meister LL 150 Eik Muscat 06416

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
M60000706416

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Muscat 06416 is een prachtige laminaatvloer die de schoonheid van natuurlijk eikenhout perfect weet te combineren met moderne technologie en functionaliteit. Deze vloer behoort tot de prestigieuze LL 150-collectie van Meister, een merk dat bekendstaat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met zijn warme, uitnodigende uitstraling voegt de Eik Muscat vloer een sfeervolle touch toe aan elke ruimte, of het nu een gezellige woonkamer, een stijlvolle keuken of een praktische gang betreft.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken royaal van formaat, waardoor een gevoel van ruimte en elegantie ontstaat. De dikte van 8 mm biedt niet alleen stabiliteit, maar ook een solide basis die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 6 planken, wat resulteert in een totale oppervlakte van 2,71 m². Dit maakt de Meister LL 150 Eik Muscat een uitstekende keuze voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten.

Een van de belangrijkste voordelen van deze laminaatvloer is het 5G Dry verbindingssysteem. Dit innovatieve kliksysteem maakt het leggen van de vloer snel en eenvoudig, zonder dat er lijm aan te pas komt. Het resultaat is een naadloze en stevige verbinding tussen de planken, waardoor de vloer niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel is. De rondomlopende V-voeg zorgt voor een authentieke houten uitstraling, waardoor het lijkt alsof u met massief hout werkt, zonder de nadelen die daaraan verbonden zijn.

De Meister LL 150 Eik Muscat is ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor u het comfort van een warme vloer kunt ervaren, zelfs in de wintermaanden. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. U kunt genieten van de luxe van een warme vloer onder uw voeten, zonder in te boeten op stijl.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik in zowel woonruimtes als commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Meister LL 150 Eik Muscat perfect geschikt is voor drukbezochte gebieden, zoals woonkamers, eetkamers en zelfs commerciële ruimtes zoals cafés en winkels. De hoge slijtvastheid en duurzaamheid van de vloer garanderen dat deze jarenlang mooi blijft, zelfs onder zware belasting.

De natuurlijke uitstraling van de Eik Muscat geeft een warme en uitnodigende sfeer aan uw interieur. De rijke tinten en unieke houtstructuur zorgen ervoor dat deze vloer uitstekend te combineren is met verschillende stijlen en kleuren. Of u nu kiest voor een moderne, minimalistische inrichting of een meer traditionele uitstraling, de Meister LL 150 Eik Muscat biedt een perfecte basis voor elk interieur.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar getuigt Meister van de kwaliteit en duurzaamheid van deze laminaatvloer. Deze lange garantieperiode biedt gemoedsrust en bevestigt dat u investeert in een product dat jarenlang meegaat zonder in te boeten op esthetiek of functionaliteit. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LL 150 Eik Muscat zijn schoonheid en prestaties behoudt, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Samenvattend is de Meister LL 150 Eik Muscat 06416 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Met zijn royale afmetingen, warme uitstraling en innovatieve technologie vormt deze vloer een ideale aanvulling op elk interieur. Of u nu een nieuw huis inricht of een bestaande ruimte wilt opfrissen, de Eik Muscat laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze elegantie die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000706416
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.