Meister LL 150 S Notelaar Amore 6389

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506389S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Notelaar Amore 6389 is een stijlvolle en hoogwaardige laminaatvloer die een luxe uitstraling biedt voor elke ruimte in uw huis. Deze vloer is niet alleen een praktische keuze, maar ook een esthetische verrijking van uw interieur. De warme en rijke tinten van notelaar zijn perfect om een uitnodigende sfeer te creëren, waardoor uw leefruimte een nieuwe dimensie krijgt.

Met een indrukwekkende lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken van deze laminaatvloer royaal en elegant, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimte en luxe. De dikte van 10 mm zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid, wat betekent dat deze vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage die een gezin met zich meebrengt. Elk pakket bevat 5 planken, wat een totale dekking van 2,257 m² biedt, ideaal voor zowel grotere als kleinere ruimtes.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Notelaar Amore is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit innovatieve systeem vermindert het geluid van voetstappen, waardoor de vloer een rustige en serene omgeving biedt. Dit is vooral belangrijk in appartementen of woningen waar geluidsisolatie essentieel is. U kunt genieten van uw huis zonder te worden gestoord door storende geluiden.

Dankzij het gebruiksvriendelijke 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de Notelaar Amore eenvoudig en snel. De planken klikken moeiteloos in elkaar, waardoor extra lijm of bevestigingsmiddelen overbodig zijn. Dit maakt het installeren van de vloer toegankelijk voor zowel doe-het-zelvers als professionals, en het resultaat is een prachtige vloer zonder gedoe. De rondomlopende V-voeg geeft de planken een authentieke uitstraling van massief hout, waardoor de vloer er nog natuurlijker uitziet.

De Notelaar Amore is ook geschikt voor vloerverwarming, wat het comfort in uw woning verhoogt. In de wintermaanden zorgt de combinatie van een warme vloer en de natuurlijke uitstraling van notelaar voor een gezellige sfeer. Deze vloer kan met gemak in elke kamer worden gebruikt, van de woonkamer tot de keuken en zelfs in de slaapkamer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor intensief gebruik in residentiële en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de Notelaar Amore bestand is tegen de slijtage van drukbezochte gebieden, zodat u er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat deze vloer lang meegaat en er altijd op zijn best uitziet.

De elegante uitstraling van de Notelaar Amore maakt het een veelzijdige keuze die perfect past bij verschillende interieurstijlen, of u nu een moderne, klassieke of landelijke inrichting heeft. De warme, natuurlijke tinten en texturen van het hout creëren een gevoel van gezelligheid en comfort in elke ruimte.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze laminaatvloer, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Deze lange garantieperiode geeft u de gemoedsrust dat u een investering doet in een vloer die niet alleen mooi is, maar ook is gebouwd om jarenlang mee te gaan.

Kortom, de Meister LL 150 S Notelaar Amore 6389 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die stijl, comfort en functionaliteit combineert. Transformeer uw huis met de elegante charme van deze notelaar laminaatvloer en geniet van een leefruimte die zowel uitnodigend als tijdloos is. Deze vloer is een echte aanwinst voor elk interieur en zal ongetwijfeld jarenlang plezier en comfort bieden.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506389S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.