Meister LL 150 S Eik rustiek cognac 6256

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506256S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Rustiek Cognac 6256 is een prachtige toevoeging aan elke woning en biedt een perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en comfort. Deze laminaatvloer is meer dan een simpele vloer; het is een statement dat elke ruimte omtovert tot een warme en uitnodigende omgeving. Met zijn rijke cognackleur en rustieke uitstraling brengt deze vloer de charme van natuurlijk hout in uw huis.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm zijn de planken royaal en elegant. De dikte van 10 mm zorgt voor een robuuste constructie, wat betekent dat deze vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk gezin. Elk pakket bevat 5 planken, wat een totale dekking van 2,257 m² biedt, ideaal voor zowel grotere als kleinere ruimtes.

Een van de meest gewaardeerde kenmerken van de Eik Rustiek Cognac is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem vermindert het geluid van voetstappen en andere geluiden, waardoor u kunt genieten van een rustige en serene leefomgeving. Dit is vooral waardevol in appartementen of huizen waar geluidsisolatie van groot belang is. Met deze vloer kunt u zorgeloos bewegen zonder anderen te storen.

Dankzij het geavanceerde 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de Eik Rustiek Cognac eenvoudig en efficiënt. De planken klikken moeiteloos in elkaar zonder dat er extra lijm of bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit maakt de installatie niet alleen snel, maar ook toegankelijk voor doe-het-zelvers en professionals. De rondomlopende V-voeg voegt een extra dimensie toe aan de planken, waardoor de vloer de authentieke uitstraling van massief hout krijgt.

De Eik Rustiek Cognac is ook geschikt voor vloerverwarming, wat het comfort in uw huis verhoogt. In de wintermaanden geniet u van een aangenaam warme vloer die perfect aanvoelt, wat deze vloer ideaal maakt voor gebruik in elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de keuken.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ontworpen voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de Eik Rustiek Cognac bestand is tegen intensief gebruik en perfect is voor drukbezochte ruimtes, zodat u er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat deze vloer lang meegaat.

De warme, rustieke uitstraling van de Eik Rustiek Cognac zorgt voor een sfeervolle ambiance en een gevoel van comfort. De natuurlijke textuur en de rijke kleur van het hout passen perfect bij verschillende interieurstijlen, of het nu gaat om een landelijke, moderne of klassieke inrichting. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar biedt Meister een indrukwekkende garantieperiode die de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten onderstreept. Deze lange garantie geeft u de gemoedsrust dat u een investering doet in een vloer die niet alleen mooi is, maar ook gebouwd is om jarenlang mee te gaan.

Samenvattend is de Meister LL 150 S Eik Rustiek Cognac 6256 de ideale vloer voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel stijlvol als praktisch is. Met zijn royale afmetingen, innovatieve geluidsdemping en eenvoudige installatie biedt deze vloer de perfecte combinatie van luxe en gebruiksgemak. Transformeer uw huis met de tijdloze schoonheid van de Eik Rustiek Cognac laminaatvloer van Meister en geniet van een prachtige leefruimte die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506256S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.