Meister LL 150 S Eik gebarsten licht 6258

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506258S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Gebarsten Licht 6258 is een prachtige laminaatvloer die de tijdloze schoonheid van eikenhout prachtig weergeeft. Deze vloer is een ideale keuze voor wie een warme en uitnodigende sfeer in huis wil creëren, met de voordelen van moderne technologie en duurzaamheid. Met zijn natuurlijke uitstraling en verfijnde afwerking voegt deze vloer een luxe element toe aan elke ruimte.

Met een lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm bieden de planken een royale uitstraling, waardoor uw ruimtes groter en luchtiger aanvoelen. De dikte van 10 mm draagt bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van de vloer, wat betekent dat deze bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik. Met een inhoud van 2,257 m² per pak en 5 planken per verpakking is de Eik Gebarsten Licht 6258 perfect voor zowel grotere woonruimtes als knusse kamers.

Een van de opvallende kenmerken van deze laminaatvloer is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit systeem vermindert het geluid van voetstappen aanzienlijk, wat zorgt voor een rustige en serene omgeving, ideaal voor gezinnen of mensen die in appartementen wonen. U kunt genieten van een aangename stilte, zelfs wanneer er veel beweging is in huis.

Dankzij het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem is de installatie van de Eik Gebarsten Licht eenvoudig en snel. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat het proces versnelt en het gebruik van lijm of andere bevestigingsmiddelen overbodig maakt. Dit maakt de vloer toegankelijk voor zowel ervaren doe-het-zelvers als voor professionals. De rondomlopende V-voeg versterkt de authentieke uitstraling van de vloer en creëert een gevoel van diepte, alsof het massief houten planken zijn.

De Eik Gebarsten Licht is geschikt voor vloerverwarming, wat het comfort in uw woning verhoogt, vooral tijdens de koudere maanden. Deze vloer houdt de warmte vast en zorgt voor een gezellige ambiance, wat de algehele sfeer in uw huis ten goede komt. Of het nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer is, deze vloer kan in elke kamer worden toegepast.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 150 S Eik Gebarsten Licht ontworpen voor intensief gebruik in zowel residentiële als lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de slijtage van drukbezochte gebieden, en u kunt er zeker van zijn dat deze er jarenlang mooi uit blijft zien, ongeacht de activiteiten die plaatsvinden.

De elegante en natuurlijke uitstraling van deze laminaatvloer maakt het een veelzijdige keuze die past bij diverse interieurstijlen, van modern tot landelijk. De subtiele kleurnuances en texturen van het gebarsten eikenhout brengen een gevoel van luxe en warmte in uw huis, waardoor een comfortabele en uitnodigende sfeer ontstaat.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de Eik Gebarsten Licht 6258, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Deze lange garantieperiode geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gemaakt is om jarenlang mee te gaan.

Kortom, de Meister LL 150 S Eik Gebarsten Licht 6258 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die stijl, comfort en functionaliteit combineert. Transformeer uw huis met de natuurlijke schoonheid en luxe van deze eiken laminaatvloer en geniet van een leefruimte die zowel modern als tijdloos is. Deze vloer is niet alleen een praktische keuze, maar ook een echte toevoeging aan uw interieur die jarenlang plezier en comfort biedt.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506258S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.