Meister LL 150 S Eik boothuis licht 6259

Merk:

Meister laminaat LL 150 S is een hoogwaardige, antistatische en watervaste vloer die ongevoelig is voor krassen. MeisterDesign laminaat LL 150 is geschikt voor zowel woon- als commerciële ruimtes, inclusief badkamers. Met een dikte van 8 mm en 2 mm geïntegreerde contactgeluiddemping, biedt deze vloer optimale geluidsreductie. De gebruiksklasse 23 | 32 maakt het perfect voor intensief gebruikte ruimtes. De extra lange XXL-planken van meer dan 2 meter geven een opvallende, elegante uitstraling, ideaal voor grote woonruimtes waar de luxe afwerking volledig tot zijn recht komt.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL1506259S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LL 150 S Eik Boothuis Licht 6259 is een prachtige laminaatvloer die een gevoel van rustieke elegantie en natuurlijke schoonheid in uw interieur brengt. Deze vloer maakt deel uit van de hoogwaardige LL 150 S-collectie van Meister, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame vloeroplossingen. De Eik Boothuis Licht biedt een ideale combinatie van functionaliteit en esthetiek, perfect voor elke ruimte in uw woning.

Met een royale lengte van 2 052 mm en een breedte van 220 mm heeft deze vloerplank een indrukwekkende uitstraling, waardoor zelfs kleinere ruimtes groter lijken. De dikte van 10 mm zorgt voor een robuuste en duurzame vloer die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Elke verpakking bevat 5 planken, wat een totale oppervlakte van 2,257 m² dekt. Dit maakt de installatie efficiënt en snel, ideaal voor zowel doe-het-zelvers als professionele installateurs.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Eik Boothuis Licht is de geïntegreerde contactgeluiddemping. Deze technologie zorgt ervoor dat u kunt genieten van een serene leefomgeving zonder storende geluiden. Dit is vooral waardevol in appartementen of huizen waar geluidsisolatie essentieel is. Met deze vloer kunt u met volle teugen genieten van de rust in uw woning, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het geluid van voetstappen of het verplaatsen van meubels.

Het gebruik van het innovatieve 5G Dry verbindingssysteem maakt de installatie bijzonder eenvoudig en snel. Dankzij dit systeem zijn er geen extra lijmen of bevestigingsmiddelen nodig, wat de installatie vergemakkelijkt. De planken klikken gemakkelijk in elkaar, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. De rondomlopende V-voeg voegt een extra dimensie toe aan de uitstraling van de vloer en geeft het de authentieke charme van massief hout.

De Eik Boothuis Licht is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geschikt voor vloerverwarming. Dit betekent dat u op koude dagen kunt genieten van warme voeten en een comfortabele leefomgeving. Deze functionaliteit maakt de vloer perfect voor gebruik in alle kamers van uw huis, van de woonkamer en slaapkamer tot de keuken en zelfs de badkamer.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LL 150 S Eik Boothuis Licht ontworpen voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit maakt de vloer geschikt voor drukbezochte ruimtes, zoals gangen, woonkamers en eetkamers, waar een hoge slijtvastheid vereist is. U kunt er zeker van zijn dat deze vloer jarenlang meegaat, zelfs in actieve huishoudens.

De warme, lichte tint van de Eik Boothuis Licht geeft uw interieur een frisse en uitnodigende uitstraling. De natuurlijke uitstraling en textuur van het hout zorgen voor een gevoel van authenticiteit, en de vloer past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van landelijk en klassiek tot modern en eigentijds. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor elke ruimte.

Met een fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept Meister zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat u een product investeert dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is om lang mee te gaan.

Kortom, de Meister LL 150 S Eik Boothuis Licht 6259 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer die zowel stijlvol als praktisch is. Met zijn royale afmetingen, geavanceerde geluidsdemping, en eenvoudige installatie biedt deze vloer de perfecte combinatie van luxe en gebruiksgemak. Of u nu uw huis verfraait of een nieuwe ruimte creëert, de Eik Boothuis Licht laminaatvloer van Meister belooft een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506259S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150 S

Merk: Meister

Collectie: LL 150 S

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 10 mm

Geïntegreerde contactgeluiddemping: Ja

Inhoud pak: 2,257 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.