Meister LD 150 Eik Woodend 7014

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001707014

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Woodend 7014 is een prachtige laminaatvloer die zowel elegantie als functionaliteit biedt, perfect voor elk interieur. Deze vloer is een deel van de prestigieuze LD 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm creëren de planken een gevoel van ruimte en harmonie in uw woon- of werkomgeving. De dikte van 8 mm zorgt voor een stevige en duurzame basis, terwijl de inhoud van 2,55 m² per verpakking, verdeeld over 10 planken, het eenvoudig maakt om een samenhangend en stijlvol geheel te realiseren.

De Multiclic-verbinding van deze laminaatvloer maakt de installatie een eenvoudige en snelle klus. Dit gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat zelfs de minder ervaren doe-het-zelvers deze vloer met gemak kunnen leggen. Hierdoor kunt u in korte tijd genieten van uw nieuwe, prachtige vloer.

Wat de Meister LD 150 Eik Woodend 7014 zo bijzonder maakt, is de verfijnde afwerking met een V-voeg aan de lange zijde en een kopse microvoeg. Dit zorgt niet alleen voor een authentieke uitstraling die doet denken aan massief hout, maar versterkt ook het visuele effect van lange, doorlopende planken. De warme, natuurlijke tint van Woodend geeft uw ruimte een gezellige en uitnodigende sfeer, en past perfect bij diverse interieurstijlen, van modern tot landelijk.

Deze laminaatvloer is ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor hij extra aantrekkelijk is voor gebruik in woonruimtes, vooral in de koudere maanden. Het biedt een comfortabele, warme ondergrond die het woongenot verhoogt en bijdraagt aan de algehele sfeer in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 150 Eik Woodend 7014 ideaal voor residentieel gebruik en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor hij perfect is voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, eetkamers en zelfs kantoorruimtes.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer. Dit geeft u de zekerheid dat u investeert in een product van hoge kwaliteit, dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en betrouwbaar. U kunt erop vertrouwen dat uw vloer er jarenlang prachtig uit zal blijven zien.

Kortom, de Meister LD 150 Eik Woodend 7014 is meer dan alleen een vloer; het is een stijlstatement dat functionaliteit en schoonheid naadloos combineert. Met zijn tijdloze uitstraling en duurzame eigenschappen is deze laminaatvloer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en stijlvolle oplossing voor hun interieur. Laat deze vloer de basis vormen van uw woonruimte, waar comfort en elegantie elkaar ontmoeten. Kies voor Meister en geniet van de voordelen van een vloer die is ontworpen om lang mee te gaan en een leven lang schoonheid te bieden.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001707014
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.