Meister LD 150 Eik Chianti 7149

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001707149

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Chianti 7149 is een prachtig voorbeeld van hoe functionaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan in uw interieur. Deze laminaatvloer, afkomstig uit de prestigieuze LD 150-collectie van Meister, staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een tijdloze uitstraling die elke ruimte kan transformeren.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en harmonie te creëren. De dikte van 8 mm biedt niet alleen stevigheid en duurzaamheid, maar zorgt ook voor een comfortabele loopervaring. Elk pak bevat 2,55 m² vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, waardoor het eenvoudig is om uw droominterieur te realiseren.

Dankzij de Multiclic-verbinding is het leggen van de vloer een fluitje van een cent. Dit innovatieve systeem maakt installatie snel en eenvoudig, zodat zelfs de minder ervaren klussers de vloer met gemak kunnen leggen. U kunt snel genieten van de schoonheid van uw nieuwe vloer, zonder gedoe of ingewikkelde stappen.

Wat de Eik Chianti 7149 zo uniek maakt, is de elegante afwerking met een V-voeg aan de lange zijde en een kopse microvoeg. Deze details creëren een authentieke uitstraling die doet denken aan massief hout en versterken de visuele impact van de lange planken. De warme, rijke tint van Chianti voegt karakter en diepte toe aan uw ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern.

Een van de grootste voordelen van deze laminaatvloer is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gebruik in woonruimtes, waardoor u in de koudere maanden kunt genieten van een warme en comfortabele ondergrond. Het verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar draagt ook bij aan een gezellige sfeer in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Meister LD 150 Eik Chianti 7149 perfect voor residentieel gebruik en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte gebieden zoals woonkamers, eetkamers en kantoorruimtes. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer jarenlang meegaat, zelfs in een actieve omgeving.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer, wat u gemoedsrust geeft bij uw investering. U kunt erop rekenen dat uw vloer er gedurende de hele garantieperiode prachtig uit zal blijven zien, wat bijdraagt aan de waarde van uw woning.

Samenvattend is de Meister LD 150 Eik Chianti 7149 niet alleen een vloer; het is een echte aanvulling op uw interieur. Met zijn combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak is deze laminaatvloer de ideale keuze voor iedereen die zijn woonruimte wil verfraaien. Laat de Eik Chianti de basis vormen voor een stijlvolle en comfortabele leefomgeving, waar elegantie en functionaliteit samenkomen. Kies voor Meister en geniet van een vloer die de tand des tijds doorstaat en uw huis jarenlang mooi houdt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001707149
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.