Meister LD 150 Eik crèmegrijs 7005

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001707005

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Crèmegrijs 7005 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing. Deze laminaatvloer, afkomstig uit de gerenommeerde LD 150-collectie van Meister, combineert de elegantie van eikenhout met een moderne uitstraling, perfect voor elk interieur.

Met een indrukwekkende lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, zorgen de planken voor een ruime en open sfeer in uw woon- of werkruimte. De vloer heeft een dikte van 8 mm, wat niet alleen bijdraagt aan de stevigheid en duurzaamheid, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, zodat u gemakkelijk een samenhangend en harmonieus geheel kunt creëren.

Dankzij de innovatieve Multiclic-verbinding is de installatie van deze laminaatvloer een fluitje van een cent. Dit systeem garandeert een snelle en eenvoudige montage, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe vloer. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of een beginner, het leggen van deze planken gaat probleemloos.

De V-voegen aan de lange zijde en de kopse microvoeg geven de Meister LD 150 Eik Crèmegrijs een verfijnde en authentieke uitstraling die de charme van massief hout perfect nabootst. De lichte crèmegrijze tint voegt een moderne touch toe aan de ruimte en is veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende interieurstijlen, van landelijk tot industrieel.

Een ander groot voordeel van deze vloer is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt de Meister LD 150 Eik Crèmegrijs een comfortabele keuze, vooral tijdens de koudere maanden, wanneer een warme vloer een aangename toevoeging is aan uw leefomgeving. U kunt genieten van een gezellige en warme sfeer zonder in te boeten op stijl.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer perfect voor residentieel gebruik en lichte commerciële ruimtes. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage, wat hem ideaal maakt voor drukbezochte plekken zoals woonkamers, eetkamers en zelfs kantoorruimtes.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van het product, maar geeft u ook gemoedsrust bij uw aankoop. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LD 150 Eik Crèmegrijs een lang leven beschoren is en er jarenlang mooi uit zal zien.

Samengevat, de Meister LD 150 Eik Crèmegrijs 7005 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in de esthetiek en het comfort van uw huis. Met zijn verfijnde uitstraling, moderne functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit is deze laminaatvloer een waardevolle aanvulling voor elk interieur. Laat deze prachtige vloer de basis vormen voor uw stijlvolle leefruimte, waar comfort en schoonheid hand in hand gaan. Kies voor Meister en geniet van een vloer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001707005
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.