Meister LD 150 Eik Habanera 6429

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001706429

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Habanera 6429 is een laminaatvloer die perfect de warme en uitnodigende uitstraling van eikenhout combineert met moderne functionaliteit en duurzaamheid. Dit product behoort tot de prestigieuze LD 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zorgen de planken voor een ruime uitstraling in uw interieur. De dikte van 8 mm biedt niet alleen een robuuste constructie, maar maakt de vloer ook geschikt voor intensief gebruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel woonruimtes als commerciële toepassingen. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat het gemakkelijk maakt om een samenhangende en elegante uitstraling te creëren.

De innovatieve Multiclic-verbinding zorgt ervoor dat de installatie van deze planken eenvoudig en snel verloopt. Het systeem is ontworpen voor een probleemloze montage, zodat u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe vloer. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of voor het eerst een vloer installeert, deze planken zijn eenvoudig te hanteren en aan te brengen.

De V-voegen aan de lange zijde en de kopse microvoeg geven de Meister LD 150 Eik Habanera een verfijnde en authentieke uitstraling die de charme van massief hout nabootst. Deze details accentueren de natuurlijke schoonheid van het eikenhout en creëren een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

Wat deze vloer nog aantrekkelijker maakt, is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit biedt een extra laag van comfort, vooral tijdens de koudere maanden. U kunt genieten van de luxe van een verwarmde vloer, wat het wooncomfort aanzienlijk verhoogt.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer geschikt voor residentieel en licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen slijtage en dagelijks gebruik, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en zelfs commerciële omgevingen.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de duurzaamheid en kwaliteit van het product. U kunt erop vertrouwen dat de Meister LD 150 Eik Habanera niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een lang leven beschoren is.

Kortom, de Meister LD 150 Eik Habanera 6429 is een perfecte keuze voor iedereen die een stijlvolle, duurzame en praktische laminaatvloer zoekt. Met zijn warme uitstraling en moderne functionaliteit is deze vloer een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Laat de schoonheid en de luxe van deze vloer uw huis transformeren en geniet van een comfortabele en uitnodigende leefomgeving. Met Meister kiest u voor kwaliteit en stijl die de tand des tijds doorstaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001706429
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.