Meister LD 150 Eik Caledonia 6421

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001706421

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Caledonia 6421 is een prachtig voorbeeld van hoogwaardige laminaatvloeren die perfect de balans tussen stijl en functionaliteit weet te treffen. Deze vloer, afkomstig uit de gerespecteerde LD 150-collectie van Meister, is ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren in uw interieur.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, zijn de planken van de Eik Caledonia perfect geproportioneerd om een gevoel van ruimte en elegantie te bieden. De dikte van 8 mm garandeert niet alleen een solide en duurzame vloer, maar biedt ook een prettige loopervaring. Elk pak van deze prachtige vloer bevat 2,55 m², verdeeld over 10 planken, wat het eenvoudig maakt om een grotere oppervlakte te bedekken en uw droomruimte te realiseren.

De innovatieve Multiclic-verbinding maakt de installatie van de Eik Caledonia een fluitje van een cent. Dit gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat zelfs minder ervaren klussers de vloer snel en zonder problemen kunnen leggen. U kunt dus snel genieten van de schoonheid en functionaliteit van uw nieuwe vloer, zonder gedoe.

Wat deze vloer bijzonder maakt, is de verfijnde afwerking met een V-voeg aan de lange zijde en een kopse microvoeg. Deze details creëren een authentieke uitstraling die doet denken aan massief hout en voegen karakter toe aan uw ruimte. De natuurlijke, warme tint van Eik Caledonia geeft uw interieur een luxueuze uitstraling, perfect voor zowel moderne als traditionele inrichting.

Een van de vele voordelen van de Meister LD 150 Eik Caledonia is dat hij geschikt is voor vloerverwarming. Dit maakt het een ideale keuze voor woonruimtes, zodat u kunt genieten van een warme en comfortabele vloer, zelfs in de koudere maanden. De combinatie van een esthetisch aantrekkelijke vloer en het comfort van vloerverwarming verhoogt de algehele sfeer in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer uitstekend geschikt voor residentieel gebruik en lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en kantoorruimtes. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer jarenlang meegaat, zelfs in actieve huishoudens.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de Eik Caledonia 6421, wat een teken is van de kwaliteit en duurzaamheid die u van dit merk kunt verwachten. U kunt met een gerust hart investeren in deze vloer, wetende dat hij de tand des tijds doorstaat en er gedurende de garantieperiode prachtig uit blijft zien.

Kortom, de Meister LD 150 Eik Caledonia 6421 is meer dan alleen een vloer; het is een aanvulling op uw interieur die stijl, comfort en duurzaamheid biedt. Met zijn combinatie van luxe uitstraling en praktische voordelen is deze laminaatvloer de perfecte keuze voor iedereen die zijn leefruimte wil verfraaien. Kies voor de Eik Caledonia en creëer een warme, uitnodigende sfeer in uw huis, waar elegantie en functionaliteit hand in hand gaan. Laat deze vloer de basis vormen van een stijlvol en comfortabel interieur dat jarenlang meegaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001706421
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.