Meister LD 150 Eik champagne 07001

Merk:

De Meister LD 150 is een hoogwaardige, antistatische en watervaste laminaatvloer die ongevoelig is voor krassen. Dankzij de geringe opbouwhoogte van 8 mm en de gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor intensief gebruikte woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels of restaurants. De compacte planken van 1288 x 198 mm zijn voorzien van een subtiele microvoeg, waardoor de vloer een elegante en ruimtelijke uitstraling krijgt. Meister LD 150 combineert functionaliteit met stijl, ideaal voor elk type interieur.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 22,46 (incl. btw) € 24,95
Referentie:
M60001707001

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LD 150 Eik Champagne 07001 is een prachtige laminaatvloer die een perfecte combinatie biedt van esthetiek en functionaliteit. Deze vloer, die deel uitmaakt van de gerenommeerde LD 150-collectie van Meister, is ontworpen om een elegante en warme sfeer in elk interieur te creëren.

Met een lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken perfect geproportioneerd voor een luxueuze uitstraling. De dikte van 8 mm zorgt voor een solide gevoel onder uw voeten en biedt tegelijkertijd uitstekende geluidsisolatie en comfort. Elk pak bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat het eenvoudig maakt om uw woonruimte stijlvol en efficiënt te bedekken.

Dankzij de innovatieve Multiclic-verbinding is de installatie van de Eik Champagne een eenvoudig en moeiteloos proces. Dit systeem stelt u in staat om de planken snel en veilig te leggen, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit van uw nieuwe vloer.

Wat deze vloer bijzonder aantrekkelijk maakt, is de verfijnde afwerking met een V-voeg aan de lange zijde en een kopse microvoeg. Deze details geven de vloer een authentieke uitstraling, waardoor het lijkt op massief hout en een warme, uitnodigende sfeer in uw huis creëert. De champagnekleur van de Eik voegt een elegante touch toe aan uw interieur, en past perfect bij zowel moderne als klassieke stijlen.

De Meister LD 150 Eik Champagne is ook geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat u het comfort van een warme vloer kunt ervaren, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Deze functionaliteit maakt het een ideale keuze voor woonruimtes, waardoor de vloer een essentieel onderdeel van uw huis wordt, ongeacht het seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer ideaal voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, eetkamers en zelfs kantoorruimtes. U kunt erop vertrouwen dat de Eik Champagne jarenlang meegaat en zijn schoonheid behoudt, zelfs in actieve huishoudens.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op de Eik Champagne 07001. Deze garantie weerspiegelt de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de vloer, waardoor u met een gerust hart kunt investeren in uw interieur. U kunt erop vertrouwen dat deze vloer de tand des tijds doorstaat en er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Kortom, de Meister LD 150 Eik Champagne 07001 is meer dan alleen een vloer; het is een statement van stijl en luxe in uw woning. Met zijn combinatie van een elegante uitstraling en praktische voordelen, zoals vloerverwarmingsgeschiktheid en langdurige garantie, is deze laminaatvloer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een upgrade van zijn interieur. Creëer een warme, uitnodigende sfeer in uw huis met de Eik Champagne en geniet van een stijlvolle en comfortabele leefomgeving waar u met plezier tijd doorbrengt.

Lees meerShow less
Productdetails
M60001707001
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LD 150

Merk: Meister

Collectie: LD 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.