Meister LC 55 S White Oak 6670

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556670S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S White Oak 6670 is een schitterende vloer die de verfijning en elegantie van wit eikenhout met moderne functionaliteit combineert. Deze vloer, onderdeel van de LC 55 S-collectie, is ontworpen om een frisse, luchtige uitstraling te bieden die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zorgen de planken voor een ruimtelijk effect, waardoor iedere ruimte groter en uitnodigender lijkt. De dikte van 8,5 mm geeft deze vloer niet alleen een solide gevoel, maar maakt hem ook zeer duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, wat betekent dat u met 10 planken efficiënt en effectief kunt werken.

De Multiclic-verbinding maakt de installatie van de White Oak eenvoudig en snel. Dankzij dit innovatieve kliksysteem kunnen de planken zonder gebruik van lijm of andere bevestigingsmiddelen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor het proces zowel tijd- als gebruiksvriendelijk is. Of u nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de installatie van deze vloer zal een aangename ervaring zijn.

Een ander belangrijk kenmerk van deze vloer is de afwerking zonder V-groef. Dit zorgt voor een naadloze uitstraling, wat perfect past bij een modern en strak interieur. De lichte, natuurlijke tint van het wit eiken geeft een frisse en moderne uitstraling aan uw ruimte, waardoor een gevoel van ruimte en licht ontstaat. Het is een ideale keuze voor woonkamers, keukens en andere ruimtes waar een heldere, uitnodigende sfeer gewenst is.

De vloerverwarming geschiktheid van de Meister LC 55 S White Oak maakt het nog aantrekkelijker. Deze vloer is ontworpen om harmonieus samen te werken met verschillende vloerverwarmingssystemen, wat zorgt voor extra comfort, vooral in de koudere maanden. Hierdoor is het perfect voor woningen die een gezellige en warme ambiance willen creëren.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en middelzware commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij uitstekend bestand is tegen de dagelijkse drukte van een gezin of de uitdagingen in een kantooromgeving. De duurzaamheid en slijtvastheid van de vloer garanderen dat deze er jarenlang prachtig uit blijft zien, zelfs bij intensief gebruik.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op de LC 55 S White Oak, wat getuigt van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product. U kunt er dus op vertrouwen dat u investeert in een vloer die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en te blijven schitteren.

Samenvattend is de Meister LC 55 S White Oak 6670 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en duurzame vloer. Met zijn frisse, natuurlijke uitstraling, gebruiksgemak bij de installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een uitstekende aanvulling voor elk interieur. Creëer een lichte, uitnodigende sfeer in uw huis of kantoor met de tijdloze schoonheid van deze prachtige vloer.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556670S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.