Meister LC 55 S Eik Gebarsten Terra 6439

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556439S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Eik Gebarsten Terra 6439 is een prachtige vloer die de charme van natuurlijk eikenhout combineert met een robuuste uitstraling. Deze vloer is een onderdeel van de LC 55 S-collectie, die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en tijdloze design. Met zijn warme, aardse tinten voegt deze vloer een unieke sfeer toe aan elke ruimte, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte te creëren. De dikte van 8,5 mm zorgt voor een stevige en duurzame vloer die bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, wat betekent dat er 10 planken per pak zijn, ideaal voor een efficiënte installatie en verwerking.

De Multiclic-verbinding maakt de installatie van de Eik Gebarsten Terra uiterst eenvoudig en toegankelijk. Dit innovatieve systeem stelt u in staat om de planken snel en gemakkelijk aan elkaar te klikken zonder dat er lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn. Hierdoor bespaart u tijd en moeite, of u nu een professional bent of een doe-het-zelver. De installatie wordt zo een plezierige ervaring.

Met de afwerking zonder V-groef biedt deze vloer een naadloze en strakke uitstraling, wat bijdraagt aan een moderne en minimalistische esthetiek. De gebarsten uitstraling van het eikenhout geeft elke plank een uniek karakter, wat een gevoel van authenticiteit en natuurlijke schoonheid toevoegt aan uw interieur. De warme aardetinten van de vloer stralen gezelligheid uit en maken het een ideale keuze voor woonkamers, eetkamers of zelfs werkruimtes.

De vloerverwarming geschiktheid van de Meister LC 55 S Eik Gebarsten Terra voegt nog meer waarde toe. Deze vloer is ontworpen om perfect samen te werken met vloerverwarmingssystemen, wat zorgt voor een comfortabele en warme omgeving, vooral tijdens de koude maanden. Geniet van het luxe gevoel van warme voeten terwijl u zich omringt met de schoonheid van natuurlijke materialen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer uitermate geschikt voor intensief gebruik in woningen en middelzware commerciële omgevingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De duurzaamheid en kwaliteit van de vloer garanderen dat hij er jarenlang prachtig uit blijft zien, zelfs bij intensief gebruik.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op de LC 55 S Eik Gebarsten Terra, wat getuigt van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Dit geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

Kortom, de Meister LC 55 S Eik Gebarsten Terra 6439 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een vloer die zowel schoonheid als functionaliteit biedt. Met zijn natuurlijke uitstraling, gebruiksgemak bij de installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een uitstekende aanvulling voor elk interieur. Transformeer uw huis of kantoor met de tijdloze elegantie en het karakter van deze prachtige vloer, en geniet van een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556439S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.