Meister LC 55 S Natural Oak 6675

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556675S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Natural Oak 6675 is een schitterende vloer die de warme uitstraling van natuurlijk eikenhout perfect combineert met moderne functionaliteit. Deze vloer behoort tot de LC 55 S-collectie en biedt een tijdloze elegantie die elke ruimte in uw huis of kantoor kan transformeren. Met zijn natuurlijke uitstraling en veelzijdige design is deze vloer ideaal voor zowel traditionele als hedendaagse interieurs.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm biedt deze vloer planken die de ruimte optisch vergroten en een gevoel van openheid creëren. De dikte van 8,5 mm zorgt voor een sterke en duurzame constructie, wat betekent dat deze vloer niet alleen mooi, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, wat neerkomt op 10 planken, waardoor het een praktische keuze is voor het bekleden van verschillende ruimtes.

De Multiclic-verbinding maakt installatie eenvoudig en snel. Dit innovatieve kliksysteem laat u toe om de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen aan elkaar te verbinden, waardoor u tijd bespaart en een stevige, stabiele vloer creëert. Of u nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de installatie van de Natural Oak is een fluitje van een cent.

Met een vlakke afwerking en zonder V-groef biedt deze vloer een strakke en naadloze uitstraling, waardoor het perfect aansluit bij een modern interieur. De warme, natuurlijke tinten van het eikenhout geven elke ruimte een uitnodigende sfeer en creëren een gevoel van comfort en welzijn. Of u nu kiest voor een rustieke inrichting of een strakke, minimalistische stijl, de Meister LC 55 S Natural Oak zal een prachtige aanvulling zijn.

Een van de opvallende kenmerken van deze vloer is de vloerverwarming geschiktheid. De Natural Oak is ontworpen om perfect samen te werken met verschillende soorten vloerverwarmingssystemen, wat zorgt voor extra comfort in uw woning. Dit maakt het een ideale keuze voor keukens, woonkamers en badkamers, waar warmte en gezelligheid gewenst zijn.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en middelzware commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de drukte van gezinnen en ideaal is voor ruimtes waar veel activiteit is. De duurzaamheid en slijtvastheid van de vloer garanderen dat deze er jarenlang mooi blijft uitzien, zelfs onder zware omstandigheden.

De fabrieksgarantie van 15 jaar die Meister biedt op de LC 55 S Natural Oak getuigt van de kwaliteit en levensduur van dit product. U kunt erop vertrouwen dat u investeert in een vloer die is ontworpen voor langdurig gebruik, met de juiste zorg en onderhoud.

Samenvattend is de Meister LC 55 S Natural Oak 6675 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en duurzame vloer. Met zijn warme, natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, is deze vloer een uitstekende aanvulling op elk interieur. Creëer een warme en uitnodigende ambiance in uw huis of kantoor met de tijdloze schoonheid van deze prachtige vloer.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556675S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.