Meister LC 55 S Grey Oak 6671

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556671S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Grey Oak 6671 is een prachtige vloer die de essentie van modern wonen perfect vastlegt. Deze vloer uit de LC 55 S-collectie combineert een eigentijdse uitstraling met de natuurlijke charme van eikenhout, waardoor hij een stijlvolle aanvulling is op elk interieur. Het grijze eiken ontwerp biedt een strakke en verfijnde look die uitstekend past in zowel moderne als klassieke omgevingen.

Met een afmeting van 1288 mm in lengte en 198 mm in breedte, creëert deze vloer een ruimtelijk effect dat de meeste kamers in uw huis of kantoor kan transformeren. De dikte van 8,5 mm zorgt ervoor dat de planken sterk en duurzaam zijn, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, bestaande uit 10 planken, waardoor de vloer veelzijdig inzetbaar is voor verschillende ruimtes.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Meister LC 55 S Grey Oak is de Multiclic-verbinding, die installatie snel en eenvoudig maakt. Dit innovatieve kliksysteem stelt u in staat om de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen in elkaar te klikken, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een stevige en stabiele vloer. Hierdoor is de vloer uitermate geschikt voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelvers.

De vloer heeft een vlakke afwerking en beschikt over geen V-groef, wat zorgt voor een strakke, naadloze uitstraling. Dit maakt de Grey Oak bijzonder geschikt voor hedendaagse interieurs, waar een uniforme en eigentijdse look gewenst is. De minimalistische stijl voegt een moderne flair toe aan elke ruimte, van woonkamers tot slaapkamers en zelfs werkruimtes.

Een andere belangrijke eigenschap van de Meister LC 55 S Grey Oak is de vloerverwarming geschiktheid. Deze vloer is speciaal ontworpen om samen te werken met verschillende verwarmingssystemen, waardoor hij perfect is voor gebruik in keukens, woonkamers en badkamers, waar extra warmte zeer welkom is. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de energie-efficiëntie van uw woning.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en middelzware commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen het dagelijkse verkeer van gezinnen en ideaal is voor ruimtes met een hogere activiteit. De duurzaamheid en slijtvastheid garanderen dat de vloer er jarenlang mooi blijft uitzien, zelfs onder zware omstandigheden.

De fabrieksgarantie van 15 jaar die Meister biedt op de LC 55 S Grey Oak onderstreept de kwaliteit en levensduur van deze vloer. U kunt erop vertrouwen dat u investeert in een product dat is ontworpen voor langdurig gebruik, met de juiste zorg en onderhoud.

Kortom, de Meister LC 55 S Grey Oak 6671 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en duurzame vloer. Met zijn unieke grijze eikenlook, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, is deze vloer ideaal voor elk interieur. Of u nu een rustieke, moderne of minimalistische sfeer wilt creëren, deze vloer zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op uw huis of kantoor, en een warme en uitnodigende ambiance bieden in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556671S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.