Meister LC 55 S Eik Marrakech 6396

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556396S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Eik Marrakech 6396 is een uitzonderlijke vloer die de schoonheid van natuurlijk eiken combineert met een warme en exotische uitstraling. Deze vloer, die deel uitmaakt van de LC 55 S-collectie, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en tijdloze esthetiek. Met zijn rijke, donkere tinten en unieke nerven brengt de Eik Marrakech een gevoel van luxe en warmte in elke ruimte, waardoor het de ideale keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimtelijkheid te creëren. De dikte van 8,5 mm zorgt ervoor dat de vloer robuust en duurzaam is, perfect voor intensief gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, wat betekent dat er 10 planken per pak zijn, ideaal voor een efficiënte installatie.

De innovatieve Multiclic-verbinding maakt de installatie van de Eik Marrakech een fluitje van een cent. Dankzij dit systeem kunnen de planken eenvoudig en snel aan elkaar worden geklikt zonder dat er lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit bespaart tijd en moeite, ongeacht of u een professional bent of een doe-het-zelver. Het installeren van deze vloer wordt een plezierige ervaring.

Een van de bijzondere kenmerken van de Meister LC 55 S Eik Marrakech is het ontbreken van een V-groef, wat resulteert in een naadloze en strakke uitstraling. Dit geeft de vloer een moderne en minimalistische afwerking, terwijl de rijke kleur en de natuurlijke houtstructuur karakter en diepte aan uw interieur toevoegen. De warme tonen van de Eik Marrakech stralen gezelligheid uit en maken het een ideale keuze voor woonkamers, eetkamers en zelfs werkomgevingen.

De vloer is ook vloerverwarming geschikt, wat betekent dat u kunt genieten van een comfortabele en warme omgeving, zelfs tijdens de koude maanden. Met deze vloer aan uw voeten voelt u de luxe van een warme ondergrond, perfect voor een gezellige sfeer in uw huis.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer uiterst geschikt voor huishoudens en middelzware commerciële omgevingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De duurzaamheid en kwaliteit van de vloer zorgen ervoor dat hij er jarenlang prachtig uit blijft zien, zelfs bij intensief gebruik.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op de LC 55 S Eik Marrakech 6396, wat getuigt van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Dit geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

Kortom, de Meister LC 55 S Eik Marrakech 6396 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een vloer die zowel schoonheid als functionaliteit biedt. Met zijn natuurlijke uitstraling, gebruiksgemak bij de installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een uitstekende aanvulling voor elk interieur. Transformeer uw huis of kantoor met de tijdloze elegantie en het karakter van deze prachtige vloer en geniet van een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556396S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.