Meister LC 55 S Eik Gebarsten Licht 6258

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556258S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Eik Gebarsten Licht 6258 is een prachtige vloer die de natuurlijke charme van eikenhout combineert met een eigentijdse uitstraling. Deze vloer, onderdeel van de LC 55 S-collectie, is ontworpen voor de moderne woonruimte en biedt een unieke balans tussen stijl en functionaliteit. De lichte kleur en de subtiele barsten in het hout zorgen voor een speelse en authentieke look, perfect voor een warme en uitnodigende sfeer in uw huis.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ideaal voor het creëren van een ruimtelijk gevoel in elke kamer. De dikte van 8,5 mm zorgt ervoor dat de vloer stevig en duurzaam is, geschikt voor dagelijks gebruik. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, met 10 planken per pak, wat de installatie vergemakkelijkt.

De innovatieve Multiclic-verbinding maakt de installatie van de Eik Gebarsten Licht bijzonder eenvoudig. Deze gebruiksvriendelijke technologie zorgt ervoor dat de planken moeiteloos aan elkaar klikken zonder gebruik te maken van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionele installateurs. U zult merken dat het leggen van deze vloer snel en efficiënt gaat, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Een kenmerk dat deze vloer zo aantrekkelijk maakt, is het ontbreken van een V-groef. Dit resulteert in een naadloze uitstraling die perfect past in moderne en minimalistische interieurs. De lichte kleur en het gebarsten design geven de vloer karakter, terwijl het een frisse en luchtige uitstraling behoudt. De Eik Gebarsten Licht brengt een vleugje natuurlijkheid in uw interieur, waardoor het een ideale keuze is voor zowel woonkamers als eetkamers.

Deze vloer is bovendien vloerverwarming geschikt, wat betekent dat u kunt genieten van een aangename warmte onder uw voeten, zelfs op de koudste dagen. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan de energie-efficiëntie van uw woning. De combinatie van de natuurlijke uitstraling en de mogelijkheid voor vloerverwarming maakt de Eik Gebarsten Licht tot een ideale keuze voor moderne woningen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer uiterst geschikt voor intensief gebruik in huishoudens, maar ook voor lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen de dagelijkse slijtage van gezinnen met kinderen of huisdieren, en dat hij er jarenlang mooi uit blijft zien.

De fabrieksgarantie van 15 jaar die Meister biedt op de LC 55 S Eik Gebarsten Licht 6258 getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. U kunt er zeker van zijn dat u investeert in een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ontworpen is om lang mee te gaan.

Samengevat, de Meister LC 55 S Eik Gebarsten Licht 6258 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een vloer die zowel stijlvol als praktisch is. Met zijn unieke uiterlijk, gebruiksgemak bij de installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een uitstekende aanvulling voor elk interieur. Transformeer uw ruimte met de tijdloze elegantie van deze prachtige vloer en geniet van de warme en uitnodigende sfeer die hij biedt.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556258S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.