Meister LC 55 S Beuk 6201

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556201S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Beuk 6201 is een verfijnde vloer die de warme en natuurlijke uitstraling van beukenhout in uw woning brengt. Als onderdeel van de LC 55 S-collectie combineert deze vloer stijl met functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor diverse woonstijlen. De heldere, lichte tint van de beukenplanken creëert een open en luchtige sfeer in elke ruimte, waardoor uw interieur een gevoel van ruimte en lichtheid uitstraalt.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken perfect voor het creëren van een harmonieuze uitstraling. De vloer heeft een dikte van 8,5 mm, wat zorgt voor een solide en duurzame constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. Elk pakket bevat 2,55 m² vloeroppervlak, met 10 planken per pak, wat de installatie efficiënt en praktisch maakt.

De Multiclic-verbinding van de Beuk 6201 maakt het leggen van deze vloer een fluitje van een cent. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de planken eenvoudig aan elkaar klikken zonder dat er lijm of extra bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit maakt het een uitstekende optie voor zowel ervaren klussers als voor diegenen die voor het eerst een vloer leggen. De snelle en gemakkelijke installatie betekent dat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Een van de opvallende kenmerken van deze vloer is het ontbreken van een V-groef. Dit zorgt voor een naadloze en strakke afwerking, waardoor de vloer een moderne en eigentijdse uitstraling heeft. De lichte beukenkleur geeft een gevoel van frisheid en energie aan uw interieur, waardoor het perfect is voor zowel woonkamers, eetkamers als keukens.

Bovendien is de Meister LC 55 S Beuk 6201 vloerverwarming geschikt, wat zorgt voor extra comfort en warmte in uw huis. Dit is een groot pluspunt, vooral tijdens de koudere maanden, wanneer u kunt genieten van een aangename temperatuur onder uw voeten. Het biedt niet alleen comfort, maar ook energie-efficiëntie, waardoor u op de lange termijn kunt besparen op uw energiekosten.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer geschikt voor intensief gebruik in huishoudens. Dit betekent dat hij bestand is tegen de slijtage van drukbezochte ruimtes, zoals woonkamers en gangen, en dat hij ontworpen is om lang mee te gaan. U kunt er zeker van zijn dat de vloer zijn schoonheid en functionaliteit behoudt, zelfs bij veelvuldig gebruik.

De fabrieksgarantie van 15 jaar die Meister biedt op de LC 55 S Beuk 6201 is een teken van vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Het geeft u gemoedsrust, wetende dat u een vloer investeert die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

Samengevat is de Meister LC 55 S Beuk 6201 de ideale keuze voor iedereen die een elegante en praktische vloer zoekt. Met zijn natuurlijke schoonheid, gebruiksgemak bij installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een perfecte aanvulling voor elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de tijdloze charme van beukenhout en geniet van de warme, uitnodigende sfeer die deze prachtige vloer biedt.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556201S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.