Meister LC 55 S Eik Natuur 6067

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC556067S

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Eik Natuur 6067 is een schitterende vloer die de tijdloze schoonheid van eikenhout in uw interieur brengt. Als onderdeel van de LC 55 S-collectie, staat deze vloer garant voor een combinatie van elegantie en functionaliteit. De warme, natuurlijke tinten van de eikenplanken zorgen voor een uitnodigende en sfeervolle ambiance, perfect voor elke woonruimte.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ideaal voor het creëren van een harmonieuze uitstraling in uw huis. De vloer heeft een dikte van 8,5 mm, wat bijdraagt aan de robuustheid en duurzaamheid van het materiaal. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, met in totaal 10 planken per pak, waardoor de installatie eenvoudig en efficiënt is.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Eik Natuur 6067 is de Multiclic-verbinding. Deze innovatieve technologie maakt het leggen van de vloer eenvoudig en snel, zonder dat er lijm of extra bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit betekent dat zelfs de minder ervaren klussers met vertrouwen aan de slag kunnen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke installatie kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer.

De vloer heeft geen V-groef, wat zorgt voor een strakke en naadloze afwerking. Dit draagt bij aan de moderne uitstraling van de vloer, terwijl het de ruimte een gevoel van openheid en lichtheid geeft. De natuurlijkheid van het eikenhout brengt een warme en gezellige sfeer in uw huis, waardoor het perfect is voor woonkamers, eetkamers en slaapkamers.

Bovendien is de Meister LC 55 S Eik Natuur 6067 vloerverwarming geschikt, wat een groot voordeel is in de koudere maanden. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangename temperatuur onder uw voeten, wat niet alleen comfort biedt, maar ook de energie-efficiëntie van uw woning bevordert. U kunt met een gerust hart kiezen voor deze vloer, wetende dat hij u ook op de lange termijn comfort biedt.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer geschikt voor intensief gebruik in huishoudens. Dit maakt de Eik Natuur 6067 bij uitstek geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en gangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging. Het is een vloer die zijn charme en functionaliteit behoudt, ongeacht de omstandigheden.

De fabrieksgarantie van 15 jaar die Meister biedt op de LC 55 S Eik Natuur 6067 geeft u de zekerheid dat u investeert in een product van hoge kwaliteit. Deze garantie weerspiegelt het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun vloer, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop.

Samengevat is de Meister LC 55 S Eik Natuur 6067 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een elegante en praktische vloer. Met zijn natuurlijke schoonheid, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een uitstekende aanvulling voor elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de authentieke charme van eikenhout en geniet van de warme en uitnodigende sfeer die deze prachtige vloer met zich meebrengt.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556067S
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.