Meister LC 55 Eik Marrakech 6396

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556396

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Eik Marrakech 6396 is een prachtige vloer die warmte en karakter uitstraalt, ideaal voor elk interieur. Deze vloer is onderdeel van de hoogwaardige LC 55-collectie van Meister, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame vloeren. Met zijn unieke uitstraling is de Eik Marrakech 6396 perfect voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer in uw huis.

Met een indrukwekkende lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en elegantie te bieden. De dikte van 7 mm zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. Elk pakket bevat 3,06 m² vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken, wat het leggen van de vloer efficiënt en gemakkelijk maakt, ongeacht de grootte van uw ruimte.

De vloer is uitgerust met een Multiclic-verbinding, waardoor het leggen een fluitje van een cent is. Deze slimme technologie maakt het mogelijk om de planken eenvoudig in elkaar te klikken zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Dit resulteert in een strakke afwerking en een moeiteloze installatie, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Een van de opvallende kenmerken van de Meister LC 55 Eik Marrakech 6396 is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit betekent dat u de luxe van een warme vloer kunt ervaren, perfect voor de koude maanden. U hoeft niet in te boeten op stijl, want deze vloer combineert comfort met een aantrekkelijke uitstraling.

De Eik Marrakech 6396 heeft geen V-groef, wat zorgt voor een naadloze en moderne uitstraling. De rijke, warme tinten van het eikenhout geven een authentieke uitstraling die elke ruimte tot leven brengt. Deze vloer is zeer geschikt voor woonkamers, eetkamers en andere leefruimtes, waar een warme en uitnodigende sfeer gewenst is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer perfect voor intensief gebruik in huishoudens. Of u nu een druk gezinsleven leidt of gewoon een stijlvolle ruimte wilt creëren, de Meister LC 55 Eik Marrakech is ontworpen om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden, ongeacht de omstandigheden.

Bovendien biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product. U kunt met vertrouwen investeren in de Meister LC 55 Eik Marrakech 6396, wetende dat het een betrouwbare en langdurige toevoeging aan uw interieur zal zijn.

Samenvattend, de Meister LC 55 Eik Marrakech 6396 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, praktische en duurzame vloer. Met zijn warme uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en uitstekende slijtvastheid, vormt deze vloer een prachtige aanvulling op elk interieur. Transformeer uw woonruimte met de verfijnde charme van Eik Marrakech en geniet van de luxe en functionaliteit die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556396
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.